Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Én nem azt írtam hogy félnek tőle hanem egyszerűen minél később informálnák a konkurenciát a részletekről. Semmi értelme már most bejelenteni ha csak negyed év múlva érkezik kb.
A monitorokat is jelentik be ezerrel és most jelent meg az amit tavaly a ces-en jelentettek be. Amit a tavalyi computexen az meg még sehol.... Állati sok értelme van. De fel lehetne hozni a Stalker 2 2021-re tervezett megjelenését is
Attól nem lennénk előrébb hogy megemlítik hogy jön azt e nélkül is tudjuk
-
csatahajós
senior tag
Nem hinném, hogy ez ASUS magánakció, bár pár helyen írnak Gigabyte alaplapot is az Intel demo alatt. Ha már kint lesz este Linus/JayZ videója többet tudunk.
Egyben szerintem azt is előrevetíti, hogy holnap lesz 32 mag/64 szálas TR2 bejelentés az AMD-től, máskülönben kizártnak tartom, hogy az elmúlt évek óvatos apró telejsítmény növeléséhez képest most hirtelen +50%-kal megnövelték volna a magok számát, úgy hogy a turbót is az egekbe emelik mellé. Így kb partiban lesznek egy 32 magos TR2-vel, vagy meg is verik akár, annak a turbójától függően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Battlefield 6
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Diablo IV
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi