Új hozzászólás Aktív témák
-
Kayla2
tag
Köszönöm, ezt tapasztaltam pont én is, ami a tesztekben látható.
Nekem olyan Intel megoldás kéne majd ami képes felvenni a versenyt.
Ha az év végén tényleg jönnek 8/16-os intelek megvárom azt. Bár ahogy Pinky Demon fogalmazott, és látom
a piacot, félek, hogy az Intelnek nehéz lesz visszajönnie, és az se 1-2 hónap lesz.
Amennyiben az AMD jelen esetben ekkora előnyre tett szert és ez marad is pár évig, elgondolkodok ezen a vonalon. Sose gondoltam, hogy az Intel lesz a lemaradott azok után ahány szép évet átéltem ezzel a márkával.
Remélem azért, hogy az Intel előhúz valamit a szőnyeg alól, mégiscsak egy meghatározó cégről beszélünk. -
Kayla2
tag
válasz
Tigerclaw #149 üzenetére
Neked illetve hokuszpk - nak válaszolok!
Értem én, de nekem egy olyan csoda kell amit irt kolléga is (időtálló) I9-már felesleges, illetve az 50 mag, csak ha tényleg ez kell akkor mennék idáig. Most az I7-7800X 4.5 GHz-en megy és szépen dorombol. De 7820X volt a nagy álom, viszont tekintve, hogy AMD-ficánkol, várnék a cserére Intel miatt. Tehát nyersen és tömören egy 7820X szerű darab kellene ami 2 évig tényleg ott van a szeren.
Jó dolog az AMD sikere, illetve mostani ténykedése (és itt erősen az AMD fanokra gondolok) mert most már tényleg nem jár rosszabbul az aki AMD-t vesz. Viszont mint írtam ez a piacot felkavarja ez a gondom. Köszi a válaszokat! -
Kayla2
tag
Most valaki legyen szíves megmondani, hogy az Intel jelenleg az alá szálló ág?!
Vagy várható valami náluk is, mert kétségbe estem! Elismertem mindig is az AMD-t de Intelem volt ez eddig 10 évig, most kezdek félni, hogy átkel értékelnem mindent. I7-7800X-em van de valami olyat szeretnék ami 2 év alatt nem lesz 2.-3. genes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- RAM topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest