- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kayla2
tag
Köszönöm, ezt tapasztaltam pont én is, ami a tesztekben látható.
Nekem olyan Intel megoldás kéne majd ami képes felvenni a versenyt.
Ha az év végén tényleg jönnek 8/16-os intelek megvárom azt. Bár ahogy Pinky Demon fogalmazott, és látom
a piacot, félek, hogy az Intelnek nehéz lesz visszajönnie, és az se 1-2 hónap lesz.
Amennyiben az AMD jelen esetben ekkora előnyre tett szert és ez marad is pár évig, elgondolkodok ezen a vonalon. Sose gondoltam, hogy az Intel lesz a lemaradott azok után ahány szép évet átéltem ezzel a márkával.
Remélem azért, hogy az Intel előhúz valamit a szőnyeg alól, mégiscsak egy meghatározó cégről beszélünk. -
Kayla2
tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Neked illetve hokuszpk - nak válaszolok!

Értem én, de nekem egy olyan csoda kell amit irt kolléga is (időtálló) I9-már felesleges, illetve az 50 mag, csak ha tényleg ez kell akkor mennék idáig. Most az I7-7800X 4.5 GHz-en megy és szépen dorombol. De 7820X volt a nagy álom, viszont tekintve, hogy AMD-ficánkol, várnék a cserére Intel miatt. Tehát nyersen és tömören egy 7820X szerű darab kellene ami 2 évig tényleg ott van a szeren.

Jó dolog az AMD sikere, illetve mostani ténykedése (és itt erősen az AMD fanokra gondolok) mert most már tényleg nem jár rosszabbul az aki AMD-t vesz. Viszont mint írtam ez a piacot felkavarja ez a gondom. Köszi a válaszokat! -
Kayla2
tag
Most valaki legyen szíves megmondani, hogy az Intel jelenleg az alá szálló ág?!
Vagy várható valami náluk is, mert kétségbe estem! Elismertem mindig is az AMD-t de Intelem volt ez eddig 10 évig, most kezdek félni, hogy átkel értékelnem mindent. I7-7800X-em van de valami olyat szeretnék ami 2 év alatt nem lesz 2.-3. genes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest