Új hozzászólás Aktív témák
-
Kayla2
tag
Köszönöm, ezt tapasztaltam pont én is, ami a tesztekben látható.
Nekem olyan Intel megoldás kéne majd ami képes felvenni a versenyt.
Ha az év végén tényleg jönnek 8/16-os intelek megvárom azt. Bár ahogy Pinky Demon fogalmazott, és látom
a piacot, félek, hogy az Intelnek nehéz lesz visszajönnie, és az se 1-2 hónap lesz.
Amennyiben az AMD jelen esetben ekkora előnyre tett szert és ez marad is pár évig, elgondolkodok ezen a vonalon. Sose gondoltam, hogy az Intel lesz a lemaradott azok után ahány szép évet átéltem ezzel a márkával.
Remélem azért, hogy az Intel előhúz valamit a szőnyeg alól, mégiscsak egy meghatározó cégről beszélünk. -
Kayla2
tag
válasz
Tigerclaw #149 üzenetére
Neked illetve hokuszpk - nak válaszolok!
Értem én, de nekem egy olyan csoda kell amit irt kolléga is (időtálló) I9-már felesleges, illetve az 50 mag, csak ha tényleg ez kell akkor mennék idáig. Most az I7-7800X 4.5 GHz-en megy és szépen dorombol. De 7820X volt a nagy álom, viszont tekintve, hogy AMD-ficánkol, várnék a cserére Intel miatt. Tehát nyersen és tömören egy 7820X szerű darab kellene ami 2 évig tényleg ott van a szeren.
Jó dolog az AMD sikere, illetve mostani ténykedése (és itt erősen az AMD fanokra gondolok) mert most már tényleg nem jár rosszabbul az aki AMD-t vesz. Viszont mint írtam ez a piacot felkavarja ez a gondom. Köszi a válaszokat! -
Kayla2
tag
Most valaki legyen szíves megmondani, hogy az Intel jelenleg az alá szálló ág?!
Vagy várható valami náluk is, mert kétségbe estem! Elismertem mindig is az AMD-t de Intelem volt ez eddig 10 évig, most kezdek félni, hogy átkel értékelnem mindent. I7-7800X-em van de valami olyat szeretnék ami 2 év alatt nem lesz 2.-3. genes.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen TV-t vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged