Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kayla2 tag válasz  Tigerclaw

üzenetére Tigerclaw

üzenetéreNeked illetve hokuszpk - nak válaszolok!  Értem én, de nekem egy olyan csoda kell amit irt kolléga is (időtálló) I9-már felesleges, illetve az 50 mag, csak ha tényleg ez kell akkor mennék idáig. Most az I7-7800X 4.5 GHz-en megy és szépen dorombol. De 7820X volt a nagy álom, viszont tekintve, hogy AMD-ficánkol, várnék a cserére Intel miatt. Tehát nyersen és tömören egy 7820X szerű darab kellene ami 2 évig tényleg ott van a szeren.  
 Jó dolog az AMD sikere, illetve mostani ténykedése (és itt erősen az AMD fanokra gondolok) mert most már tényleg nem jár rosszabbul az aki AMD-t vesz. Viszont mint írtam ez a piacot felkavarja ez a gondom. Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Adobe Lightroom topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Születésnapos a Noctua
- Steam Deck
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest