- Házimozi belépő szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#21092864 #218 üzenetére
Hát hallod, a PS exkluzív játékok annyira magukba szippantottak, hogy igazából bánom, hogy nem előbb tettem meg.
Mostani gépem szerintem 4 darab ps4 pro ára volt, aztán igazából pár multiplayer játékon kívül csak internet meg ilyesmi. Lehet értelmesebben kellett volna döntenem már előbb -
Nem,a 7 nm re gondolok. Igazából 10 nm nekik most ahhoz kell, hogy tudják tartani a lépést, a 7 nm majd valamikor 2021 körül jön, ha minden igaz.
10nm valószínűleg Tigerlake alatt fog megfelelően kicsúcsosodva működni, egy teljes értékű generációval, addig ez a csapkodás megy jobbra balra.
Az még minimum egy év , ha nem több, további piacrész szerzési lehetőség AMD nek, nekünk meg garancia talán arra, hogy itt minimum 2-3 éven át megfelelő mértékű árháború és versenypiaci helyzet lesz.Hogy sikerül 7 nm nem tudom, szerintem még ők sem. Talán kevesebb gonddal fog nekik járni, mint most a 10 nm, mivel egy teljes új gyárat arra építenek direkt 10 nm alatti gyártásra képzett szakemberekkel annak kifejlesztésére.. Az a jó, ha van fejlődés.
Giii ( #203) :
Köszi, remélem így leszIgazából maga a HEDT platform a szuper deszkákkal vonzott benne, nem is igazán a teljesítménye.Szeretnék maradni ezen a vonalon. Szerintem nem igen használom ki a tudását, főleg amióta megvettem a PS4 pro-t .
-
Én most olvastam Iponon ezt, ne nekem mond. lehetségesként írják, igaz.De igazából nem érdekel a dolog.
[link] meg itt:[link] meg itt
[link]
"Analysts say that the new 28-core CPU could either be an EMIB (embedded multi-die interconnect bridge) model, or it could still be an XCC CPU like the Skylake-X models, but manufactured with a refined 14 nm process. Judging by the price of current server CPUs with the same core count, the 8th generation 28-core could come at an MSRP close to US$10,000. Intel’s SVP and GM of Client Computing Group Gregory Bryant stated that this model will be launching some time in Q4 this year."
-
-
Azért kérdőjeles az órajel ha játékról van szó, mert valószínűleg 16 magnál nem lesz túl magas ellenben hűtést azért igényelni fog.
Érdemes azért az arany középutat választani szerintem, ahol még magas órajelet kap az ember Jó IPC vel, pár maggal tartalékban. 6- 8 mag/ 4,3-4,5 Ghz szerintem most ami egy ésszerű döntés játékra és nem kell cserélni pár évig, könnyen hűthetőek és nem fogyasztanak sokat.( Ryzen 2600 vagy 8400 a másik oldalról) -
GTC amit hiányoltam, -tunk, nem Computex.
DE örülök neki egyébként mindenképpen és köszi.Giii: Hát igen.
ÉN szerintem elengedem Intel kezét minden téren,Nvidia alá akar most tenni, ezért nem fogom támogatni őket.
Szóval következő CPU fejlesztésem valószínűleg AMD lesz, de nem tartom elképzelhetetlennek ARM verziót sem, meglátjuk mit fog fejlődni az elkövetkező években. 6800K még szerintem 2 évig maradni fog, egyenlőre mindenhova elég nekem. -
A képeken ott van minden adat , teszt, percről percre.
DE mindegy csak írtam, hogy belefért volna több infó oda is.
Ez nem azt jelenti, hogy nem örülök ennek a hírnek, azt meg különösen szeretem, hogy AMD így nyomul a CPU fronton. Nekik köszönhetően azért most lehet venni 50 K körül is 6 magos gyors processzort akár Intel, akár AMD, és ez végre előrelépés minden kategóriában. -
vagy esetleg összehasonlítod a két cikket :GTC taiwan Nvidiával. [link]és ez. Elég csak a VGA részét nézned. Igaz mennyi számítást felsorolt ott is Abu, hány képkockát satöbbi tud számolni?Milyen egy részletes kis cikk volt és az egyetlen ami megjelent onnan?Máshol ez így nézett ki:[link]
Üdv, egy NV troll .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest