Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Gamepad
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

stellaz veterán Nekem ez nagyon sok lenne. Ahogy a tescoba sem megyek be szívesen, túl sok inger, túl nagy választék. 
- 

Sutty66 tag Az tetszik az egészben hogy lehet közlekedni és nem pakolják tele a folyosókat. 
- 

lemusz addikt hahaha pont az érdekes résznél kapcsoltátok le, amikor kiderült volna, hogy egy tajvani hogyan ért szót egy magyarral  
- 

sittes79 addikt Az a baj, hogy nekem ez a fetis-em, simán ott lognek egész nap. 
- 

Scholes9 nagyúr Lehet nyálat csorgatni rendesen   ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Solten őstag  
- 

Daywalker addikt  
- 

tibaimp nagyúr Nem semmi az biztos. 
 Köszi a videót srácok 
- 

Kiss Tamás csendes tag Ilyenkor jön ki igazán, hogy milyen sokat számít a 60fps 
- 

JordyG tag Egy kedves barátom volt mondani amikor nemrég elvittem magammal a világ ama felén hasonló helyekre. : (Amikor az ember kiszabadul a világra.) : De ilyen az élet és a világ, ismerek olyat is, aki életében először beszabadult egy városba helyi boltba és látva a sok tucat márkájú palackos vizet, tátva maradt a szája, mert náluk még a csap víz is ritka. Ehhez azért fel kell nőni, hogy ilyen és mennyiségű kínálat és készlet legyen, akár több áruház szinten. Ami fontosabb, hogy erre elég vásárló is kell, ami azért MO-n behatárolt, már a népesség és fizetőképes vásárló terén is. 
- 

Itthoni szemmel hihetetlennek tűnik, hogy vannak helyek ahol ilyen mennyiségű hardver van felhalmozva. Mondjuk én 2-3 óra alatt elunnám, van ami egyszerűen túl sok.  
- 

carl18 addikt Kocka mennyország. !  
- 

bobalazs nagyúr Nagyon jó ez a videó, mintha mi is ott lennénk!  
- 

DaveJr őstag IT Ázsia Center  
- 

.mf veterán Csak 6 emelet?  SG-ban a Sim Lim is van vagy 7, igaz ott fotó is van. Japánban is láttam pár elég keményet, ami ugyan emelet-számban hasonló, de a szintek nagyságában közel duplája, és ilyenekből minden nagyobb városban volt egy pár egymás mellett SG-ban a Sim Lim is van vagy 7, igaz ott fotó is van. Japánban is láttam pár elég keményet, ami ugyan emelet-számban hasonló, de a szintek nagyságában közel duplája, és ilyenekből minden nagyobb városban volt egy pár egymás mellett 
 Csak mifelénk ilyen marginális az IT / techU.i. megborotválkoztál az útért? Legalább egy borostát növessz vissza de sebtiben  
- 

Televan74 nagyúr Ott biztosan lehet AMD RX580 -at kapni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)