- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Nekem ez nagyon sok lenne. Ahogy a tescoba sem megyek be szívesen, túl sok inger, túl nagy választék.
-
Sutty66
tag
Az tetszik az egészben hogy lehet közlekedni és nem pakolják tele a folyosókat.
-
lemusz
addikt
hahaha pont az érdekes résznél kapcsoltátok le, amikor kiderült volna, hogy egy tajvani hogyan ért szót egy magyarral
-
sittes79
addikt
Az a baj, hogy nekem ez a fetis-em, simán ott lognek egész nap.
-
Scholes9
nagyúr
Lehet nyálat csorgatni rendesen
-
Solten
őstag
-
Daywalker
addikt
-
tibaimp
nagyúr
Nem semmi az biztos.
Köszi a videót srácok -
Kiss Tamás
csendes tag
Ilyenkor jön ki igazán, hogy milyen sokat számít a 60fps
-
JordyG
tag
Egy kedves barátom volt mondani amikor nemrég elvittem magammal a világ ama felén hasonló helyekre.
: (Amikor az ember kiszabadul a világra.) :
De ilyen az élet és a világ, ismerek olyat is, aki életében először beszabadult egy városba helyi boltba és látva a sok tucat márkájú palackos vizet, tátva maradt a szája, mert náluk még a csap víz is ritka.
Ehhez azért fel kell nőni, hogy ilyen és mennyiségű kínálat és készlet legyen, akár több áruház szinten. Ami fontosabb, hogy erre elég vásárló is kell, ami azért MO-n behatárolt, már a népesség és fizetőképes vásárló terén is.
-
Itthoni szemmel hihetetlennek tűnik, hogy vannak helyek ahol ilyen mennyiségű hardver van felhalmozva. Mondjuk én 2-3 óra alatt elunnám, van ami egyszerűen túl sok.
-
carl18
addikt
Kocka mennyország. !
-
Nagyon jó ez a videó, mintha mi is ott lennénk!
-
DaveJr
őstag
IT Ázsia Center
-
.mf
veterán
Csak 6 emelet?
SG-ban a Sim Lim is van vagy 7, igaz ott fotó is van. Japánban is láttam pár elég keményet, ami ugyan emelet-számban hasonló, de a szintek nagyságában közel duplája, és ilyenekből minden nagyobb városban volt egy pár egymás mellett
Csak mifelénk ilyen marginális az IT / techU.i. megborotválkoztál az útért? Legalább egy borostát növessz vissza de sebtiben
-
Televan74
nagyúr
Ott biztosan lehet AMD RX580 -at kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest