- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láttad az Asus kialakítását? Nem véletlen a felső üres rész és ehhez ragaszkodik NV a megfelelő Max-Q hűtés kialakításában. tehát a GPU keretek között szabályozható, de feltételekhez kötött a hűtés kialakítása.
Itt az MSI nél alul ugyan ez, csak alulról kialakítva.Ők már fogták a kezükben, olvasd el a véleményeket . Biztos, hogy lesz korlát, mint ahogy van a normál MXM 1080 nál is,de ez valószínűleg így is elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy a leggyorsabb és legvékonyabb laptop legyen egyben, Biztos vagyok benne, hogy nem fognak 1060 teljesítményre lebutítani egy 1080 GPU-t.[link]
-
Kérhet. vagy pedig igénybe veszi az új hűtést , ami lehet , hogy működőképes lesz és nem kell, hogy eldobáljon bármiféle órajelet az alap vastagságú laptopokénál jobban.
most se éppen a legolcsóbb kategória ez és nem azok a gyártók nyomják az 1080 gamer laptopokat, akik erről híresek, hogy 1080 néven 1060 teljesítményt kínálnak. Ha meg igen, az legyen az ő saruk, ne az NV é.
NV nél hardver szinten nem szoktak nagyon rizsázni és mellébeszélni az utóbbi időben.....A például " kérdésedre pedig nem válaszolok, csak olvasd vissza a kommenteket , hányan érzik így még rajtam kívül.
-
De viccet félretéve :
Nincs már kedvem vigyázni magamra, úgy érzem eléggé elkötelezett híve voltam évekig az oldalnak, de ez már kezd egy kicsit sok lenni.Aki akarja, úgy is NV fan sírásnak fogja fel, aki meg így látja, mint páran feljebb már kommentelték az nem ok nélkül érzi és látja az egészben ezt a dolgot. Nincs nekem gondom az AMD vel, gondom az álcázott " korrekt" tájékoztatással van. -
Abu ezt miért hagyják neked? hogy lehúzó stílusban írj egy cikket ? miért te írsz egyáltalán bármilyen NV , Intel, Nintendo hírt, mikor sugárzik az egészből a negatív magyarázkodás,a rávilágítások és kikristályosodás mindenféle pozitívból negatívba hajló észrevételekkel?
ja tudom üldözési mániás Nv fan vagyok és te csak a tényeket írod le. Ne csináld már ezt állandóan. Kérlek a közösség nevében. Persze nem AMD hitvilágban létezőkében." Ebből egyébként az is következik, hogy a Max-Q nélküli, ugyanolyan típusjelzésű hardverrel szerelt notebookok, azonos grafikai beállítás mellett, 2-3 percnél hosszabb terhelés esetén gyorsabbak is lehetnek, akár sokkal, de persze jóval vastagabb váz mellett ugye."
Igen és ez így van két tök azonos vastagságú vázzal szerelt laptopnál is, aminek különböző a hűtése. semmit nem tudsz még a hűtés minőségéről, hatékonyságáról. Amiket felvázolsz az minden laptopra igaz lehet évek óta, hiába van bennük azonos GPU.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest