- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
SchumiBácsi #10 üzenetére
"egy 30-34" felett érkező kijelzőnél már elkélhet ettől nagyobb sebesség is"
Kérdés: hogyan függ össze a képátló és a szükséges frissítési frekvencia? Nem kekeckedek, tényleg nem értem...
-
Peter13
senior tag
Gondolom ez is emberfüggő...én 10 éve dobtam el egy 19-es IIyama-t (alig másfél évvel azelőtt vettem újonnan), amit szintén pont az általad is említett 85, majd 100-as frissítéssel használtam (120-at is kipróbáltam, de egyrészt úgy éreztem nyúzom szegényt, másrészt az égegyadta világon semmi látható vagy érezhető változást nem produkált számomra, szóval visszatettem a "kényelmes" 100-ra
)
A váltás után az tűnt fel hogy valahogy "minden a helyén van" (olyan hogy "natív felbontás" egy CRT monitornál ugye igazából nincs), és kevésbé fárad a szemem (éppen akkor zuhantam bele a a WoW-ba, volt tesztelve a hosszútávú használat rendesen
), szóval nekem pl a 60-as frissítésű, mai szemmel vállalhatatlanul vacak TN képe egy megváltás volt. Gondolom van aki erre érzékeny és annak egy istenáldása a brutál magas frissítési frekvencia, de az is biztos hogy nem mindenki ilyen, szóval lesz akinek "lesz visszaút"..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest