Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Gondolom ez is emberfüggő...én 10 éve dobtam el egy 19-es IIyama-t (alig másfél évvel azelőtt vettem újonnan), amit szintén pont az általad is említett 85, majd 100-as frissítéssel használtam (120-at is kipróbáltam, de egyrészt úgy éreztem nyúzom szegényt, másrészt az égegyadta világon semmi látható vagy érezhető változást nem produkált számomra, szóval visszatettem a "kényelmes" 100-ra
)
A váltás után az tűnt fel hogy valahogy "minden a helyén van" (olyan hogy "natív felbontás" egy CRT monitornál ugye igazából nincs), és kevésbé fárad a szemem (éppen akkor zuhantam bele a a WoW-ba, volt tesztelve a hosszútávú használat rendesen
), szóval nekem pl a 60-as frissítésű, mai szemmel vállalhatatlanul vacak TN képe egy megváltás volt. Gondolom van aki erre érzékeny és annak egy istenáldása a brutál magas frissítési frekvencia, de az is biztos hogy nem mindenki ilyen, szóval lesz akinek "lesz visszaút"..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest