Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• Kombinált válasz:

75Hz-et azért hagytam ki mert külön nem tudom beállítani, G-Sync meg néha esik oda csak. Nálam egyébként nem nagy előrelépés, mert a 60Hz-et 24"-on szoktam meg, most a váltást követően 27"-on kb 70-75Hz az ami egálban lenne vele ezért van jóság 85Hz-től ellenben a 60Hz végleg tragédia lett és tényleg csak maximum 22-24"-ig vállalható.

Nem kell aggódni a TN miatt, jön majd IPS panellal is 240Hz megoldják azt szépen 1év se kell. 20év alatt a TFT gyártók csak rájöttek hogy jó ha van alternatíva is a 60Hz mellett, most különösen jó mert 5-év alatt mindenki le fogja a 60Hz-es kijelzőét 144Hz+ kijelzőre cserélni magától ésszel, vagy egy cimboránál látva működés után ;]

240Hz nekem nem lesz akkora előrelépés a 160Hz után de egy 60Hz után aki majd akkor vált, garantáltan újjászületik az biztos :DDD De jöhetnek nyugodtan mert bár van tartalék a 160Hz-ben is de egy 30-34" felett érkező kijelzőnél már elkélhet ettől nagyobb sebesség is.

Új hozzászólás Aktív témák