Hirdetés
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
zsolt0017
üzenetére
Én nem akadtam fenn semmin, csak tényeket közöltem.
Az AMD-nek, mint az összes többi cégnek, ez nem más, mint kőkemény üzlet. Annak van valami oka, hogy ilyen olcsón kihozzák ezt a kártyát, ami szerintem nem magyarázható csak az új node-ra való áttéréssel. Vagy annyira jól sikerült ez a kártya, és azt gondolják, hogy ilyen áron tarolni fognak vele (végülis ha 100M potenciális VR vásárlót el akarnak érni, muszáj lesz jó áron jót adni) vagy megint hatalmas blama lesz belőle és azt fogjuk látni, hogy az AMD már megint olyanra fogadott, ami köszönő viszonyban sem lesz a valósággal. Az nVidia, mint márkanév sokkal jobban cseng a gamerek többségének körében a vevők többsége nem tudatos, a haverját majmolja, márpedig ha a havernak az előző 4 kártyája is nVidia volt, neki is az lesz, teljesen mindegy, hogy a teszteken mit hoz az AMD és mennyivel olcsóbb. Az ilyen vevőkből van sokkal több odakint, és ezzel a mentalítással kell versenyeznie az AMD-nek. Nehéz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Temu
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- ASRock lapok általában
- Gumi és felni topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- GigGigabyte RX 9070 XT Gaming OC Ice 16G (Bontatlan)
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest