Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
zsolt0017 #443 üzenetére
Én nem akadtam fenn semmin, csak tényeket közöltem.
Az AMD-nek, mint az összes többi cégnek, ez nem más, mint kőkemény üzlet. Annak van valami oka, hogy ilyen olcsón kihozzák ezt a kártyát, ami szerintem nem magyarázható csak az új node-ra való áttéréssel. Vagy annyira jól sikerült ez a kártya, és azt gondolják, hogy ilyen áron tarolni fognak vele (végülis ha 100M potenciális VR vásárlót el akarnak érni, muszáj lesz jó áron jót adni) vagy megint hatalmas blama lesz belőle és azt fogjuk látni, hogy az AMD már megint olyanra fogadott, ami köszönő viszonyban sem lesz a valósággal. Az nVidia, mint márkanév sokkal jobban cseng a gamerek többségének körében a vevők többsége nem tudatos, a haverját majmolja, márpedig ha a havernak az előző 4 kártyája is nVidia volt, neki is az lesz, teljesen mindegy, hogy a teszteken mit hoz az AMD és mennyivel olcsóbb. Az ilyen vevőkből van sokkal több odakint, és ezzel a mentalítással kell versenyeznie az AMD-nek. Nehéz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- Asus ROG Strix RTX 4070 OC
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest