Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Az a 20% aztán rohadt sok (már csak azért se szabad kerekíteni, mert egy konkrétan AMD hardverre tervezett DX12-es játéknál kapott érték, így biztos mindenhol ezt az arányt hozza majd). A lényeg akkor is az, hogy borzasztóan messze van ahhoz a full GP104, hogy azt ki lehessen jelenteni, hogy nem érdemes ellene GPU-t pozicionálni.De én ezt itt befejezem. Szalmaszálérveléssel csak a "szakmai hsz" számot lehet növelni, abból meg már kezdek kinőni.
(#430) Malibutomi: Nem az volt a beszélgetés tárgya, hogy két Vega jön-e vagy 1, hanem hogy kb mit lehet tőlük várni. A kisebbik SZERINTEM a GP104 környéke lesz, sokan meg úgy gondolják, hogy az a Vega-k a GP102 szintjére és fölé érkeznek, ami szerintem meg nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az a 20% aztán rohadt sok (már csak azért se szabad kerekíteni, mert egy konkrétan AMD hardverre tervezett DX12-es játéknál kapott érték, így biztos mindenhol ezt az arányt hozza majd). A lényeg akkor is az, hogy borzasztóan messze van ahhoz a full GP104, hogy azt ki lehessen jelenteni, hogy nem érdemes ellene GPU-t pozicionálni.