Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fiery

veterán

válasz SaGaIn #324 üzenetére

"a többséget az érdekli jogosan ha megvesz valamit 120k ért akkor az 3-4 év múlva megjelenő játékokban is teljesítsen jól ne kelljen mindig megvenni a legújabb szériát."

Na pont ez az, amivel en vitatkoznek. A tobbseget -- szerintem -- pont hogy nem erdekli az, hogy 3-4 ev mulva hogyan fog teljesiteni a videokartyaja. Nem gondolkozik a tobbseg ennyire elore. Most legyen jo, most menjen f*szan a jatek. Annyira jovo-nemallo kartyat meg ritkan arulnak a boltokban, ami boritekolhatoan jovore mar nem lesz jo semmire, de iden me'g tok jo mindenre :) Nekem legalabbis nem remlik olyan radikalis valtas a VGA-piacon, ami ilyesmit indukalt volna, ahol ennyire eles valtas lett volna. Egyszeruen a jatekmotorok nem mozognak ilyen gyorsan, nem valtozik a vilag annyira gyorsan, mint ahogy az API-k fejlodese alapjan gondolhatnak sokan.

Amennyiben persze "a tobbseg" kapcsan arra gondolsz, hogy az itt forumozok tobbsege, akkor stimmel, amit irsz. De mint ahogy fentebb leirtam mar, nem a PH-n forumozok tartjak el az AMD-t vagy az nVIDIA-t. Bar forditva lenne, akkor az AMD-nek minden vonalon sokkal-sokkal jobban futna a szekere.

• Ren Hoek

veterán

válasz SaGaIn #324 üzenetére

Pont annyira lehet tudni a jövő játékait 5 év múlva, mint ahogy 1 évre sem lehetett előre tudni, hogy mennyi DX12 játék lett, mert hogy nem 25 az is tuti.

Egyébként meg kitudja, kijön egy új konzolgeneráció, és hip-hop a csoda konzolfunkcióknak annyi, mert még Abu is mondta, hogy egy-egy arch-on az adott generációra fejlesztett játékok futnak jól DX12-ben. 5 év múlva ugyan úgy elektronikai hulladék lesz a Polarisból is, és a Pascalokból is...

Szerk.: ja és szerintem teljesen felesleges egy kalap alatt kezelni a DX12 játékokat. Itt tényleg minden a fejlesztőn múlik.

Új hozzászólás Aktív témák