Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
"a többséget az érdekli jogosan ha megvesz valamit 120k ért akkor az 3-4 év múlva megjelenő játékokban is teljesítsen jól ne kelljen mindig megvenni a legújabb szériát."
Na pont ez az, amivel en vitatkoznek. A tobbseget -- szerintem -- pont hogy nem erdekli az, hogy 3-4 ev mulva hogyan fog teljesiteni a videokartyaja. Nem gondolkozik a tobbseg ennyire elore. Most legyen jo, most menjen f*szan a jatek. Annyira jovo-nemallo kartyat meg ritkan arulnak a boltokban, ami boritekolhatoan jovore mar nem lesz jo semmire, de iden me'g tok jo mindenre
Nekem legalabbis nem remlik olyan radikalis valtas a VGA-piacon, ami ilyesmit indukalt volna, ahol ennyire eles valtas lett volna. Egyszeruen a jatekmotorok nem mozognak ilyen gyorsan, nem valtozik a vilag annyira gyorsan, mint ahogy az API-k fejlodese alapjan gondolhatnak sokan.Amennyiben persze "a tobbseg" kapcsan arra gondolsz, hogy az itt forumozok tobbsege, akkor stimmel, amit irsz. De mint ahogy fentebb leirtam mar, nem a PH-n forumozok tartjak el az AMD-t vagy az nVIDIA-t. Bar forditva lenne, akkor az AMD-nek minden vonalon sokkal-sokkal jobban futna a szekere.
-
Ren Hoek
veterán
Pont annyira lehet tudni a jövő játékait 5 év múlva, mint ahogy 1 évre sem lehetett előre tudni, hogy mennyi DX12 játék lett, mert hogy nem 25 az is tuti.
Egyébként meg kitudja, kijön egy új konzolgeneráció, és hip-hop a csoda konzolfunkcióknak annyi, mert még Abu is mondta, hogy egy-egy arch-on az adott generációra fejlesztett játékok futnak jól DX12-ben. 5 év múlva ugyan úgy elektronikai hulladék lesz a Polarisból is, és a Pascalokból is...
Szerk.: ja és szerintem teljesen felesleges egy kalap alatt kezelni a DX12 játékokat. Itt tényleg minden a fejlesztőn múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem legalabbis nem remlik olyan radikalis valtas a VGA-piacon, ami ilyesmit indukalt volna, ahol ennyire eles valtas lett volna. Egyszeruen a jatekmotorok nem mozognak ilyen gyorsan, nem valtozik a vilag annyira gyorsan, mint ahogy az API-k fejlodese alapjan gondolhatnak sokan.