Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M00NOL1TH
csendes tag
Nah, nekem is első hozzászólás...
Nem tudom, de aki nézte a videót, annak nem esett le, hogy amit annyira mutogatnak az igazából egy új start menü?
Egy Fullscreen, live Start menü.
Ebben a videóban a csóka a Windows gombot, meg a tálcán a Start orbot nyomogatja amikor visszatér erre a csempés felületre, aminek a felső sarkában egyébként ott van, hogy "Start"
És sztem ez irodai környezetben is sokkal használhatóbb lesz, ha az új Office meg egyéb más programok ugyanúgy kiköltöznek kis csempékre mint mondjuk az iexplorer... Nem kell megmondani Gizikének, hogy Start gomb (nem is tudom hogy képesek használni a Start Orbot mikor nincs is ráírva, hogy "Start"...) "Minden Program/Mozilla/ThunderBird/Thunderbird.exe" meg nem az asztal lesz teleszemetelve ikonokkal (hanem a start menü)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest