Új hozzászólás Aktív témák
-
M00NOL1TH
csendes tag
Nah, nekem is első hozzászólás...
Nem tudom, de aki nézte a videót, annak nem esett le, hogy amit annyira mutogatnak az igazából egy új start menü?
Egy Fullscreen, live Start menü.
Ebben a videóban a csóka a Windows gombot, meg a tálcán a Start orbot nyomogatja amikor visszatér erre a csempés felületre, aminek a felső sarkában egyébként ott van, hogy "Start"
És sztem ez irodai környezetben is sokkal használhatóbb lesz, ha az új Office meg egyéb más programok ugyanúgy kiköltöznek kis csempékre mint mondjuk az iexplorer... Nem kell megmondani Gizikének, hogy Start gomb (nem is tudom hogy képesek használni a Start Orbot mikor nincs is ráírva, hogy "Start"...) "Minden Program/Mozilla/ThunderBird/Thunderbird.exe" meg nem az asztal lesz teleszemetelve ikonokkal (hanem a start menü
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)