Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M00NOL1TH
csendes tag
Nah, nekem is első hozzászólás...
Nem tudom, de aki nézte a videót, annak nem esett le, hogy amit annyira mutogatnak az igazából egy új start menü?
Egy Fullscreen, live Start menü.
Ebben a videóban a csóka a Windows gombot, meg a tálcán a Start orbot nyomogatja amikor visszatér erre a csempés felületre, aminek a felső sarkában egyébként ott van, hogy "Start"
És sztem ez irodai környezetben is sokkal használhatóbb lesz, ha az új Office meg egyéb más programok ugyanúgy kiköltöznek kis csempékre mint mondjuk az iexplorer... Nem kell megmondani Gizikének, hogy Start gomb (nem is tudom hogy képesek használni a Start Orbot mikor nincs is ráírva, hogy "Start"...) "Minden Program/Mozilla/ThunderBird/Thunderbird.exe" meg nem az asztal lesz teleszemetelve ikonokkal (hanem a start menü
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Opel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)