- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M00NOL1TH
csendes tag
Nah, nekem is első hozzászólás...
Nem tudom, de aki nézte a videót, annak nem esett le, hogy amit annyira mutogatnak az igazából egy új start menü?
Egy Fullscreen, live Start menü.
Ebben a videóban a csóka a Windows gombot, meg a tálcán a Start orbot nyomogatja amikor visszatér erre a csempés felületre, aminek a felső sarkában egyébként ott van, hogy "Start"
És sztem ez irodai környezetben is sokkal használhatóbb lesz, ha az új Office meg egyéb más programok ugyanúgy kiköltöznek kis csempékre mint mondjuk az iexplorer... Nem kell megmondani Gizikének, hogy Start gomb (nem is tudom hogy képesek használni a Start Orbot mikor nincs is ráírva, hogy "Start"...) "Minden Program/Mozilla/ThunderBird/Thunderbird.exe" meg nem az asztal lesz teleszemetelve ikonokkal (hanem a start menü)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest