Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M00NOL1TH
csendes tag
-
M00NOL1TH
csendes tag
Nah, nekem is első hozzászólás...
Nem tudom, de aki nézte a videót, annak nem esett le, hogy amit annyira mutogatnak az igazából egy új start menü?
Egy Fullscreen, live Start menü.
Ebben a videóban a csóka a Windows gombot, meg a tálcán a Start orbot nyomogatja amikor visszatér erre a csempés felületre, aminek a felső sarkában egyébként ott van, hogy "Start"
És sztem ez irodai környezetben is sokkal használhatóbb lesz, ha az új Office meg egyéb más programok ugyanúgy kiköltöznek kis csempékre mint mondjuk az iexplorer... Nem kell megmondani Gizikének, hogy Start gomb (nem is tudom hogy képesek használni a Start Orbot mikor nincs is ráírva, hogy "Start"...) "Minden Program/Mozilla/ThunderBird/Thunderbird.exe" meg nem az asztal lesz teleszemetelve ikonokkal (hanem a start menü)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Yettel topik
- Wuthering Waves
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Autós topik
- Mini PC
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest