Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hát nem tudom... digis VRM hol maradt? csak mert 6970x2 eddig is volt piacon: 6990 OC állásban. tudom, hogy hangos, de létező termékről beszélünk, aminek nekem masszívabbnak tűnik a felépítése.
azért a mérete tényleg vicces, 3870 nyákját két 120as venti is lefedi.
-
- = Zk = -
félisten
6870 X2..... nah, arra befizetnék
-
törölt tag
válasz
yakuza.tora #11 üzenetére
Nyilvánvalóan felfelé.
-
waithEard
őstag
Nekem a "halhatatlan" Moby Dick egyik dalszövege ugrott be:
"Tudod, a világ brutális,
Legalább te legyél normális..." -
bteebi
veterán
Az a HD 6970 X2 hihetetlenül brutális. 12 és 14 centis ventivel, te jó ég!
Még jó, hogy nem próbáltak X3-at csinálni...
A 6850 Single slot-os változata nekem tetszik. Ha jó áron lenne, még lehet, hogy be is ruháznék egyre.#10: OMFG, egy egész tégla
-
HookR
addikt
válasz
CsendesMark #8 üzenetére
A Mini-ITX-szel kapcsolatos híreket a Mini-ITX topikban kell keresni.
Csalódott vagyok, egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy egyik gyártó sem állt elő a Computexen HD6670 LP-vel, 1GB GDDR5 rammal, normális, két slotos hűtéssel, pedig a Powercolortól nem idegen az ilyesmi.
-
04ahgy
nagyúr
Csalóka a kép, nem egyforma méretűnek látszik a 6990-en és a 6970 X2-n levő Cayman XT...
HGyu
-
Ősember
őstag
válasz
yakuza.tora #21 üzenetére
én a 8800gt-t eddig is passzívan hajtottam
nyilván a házventik kötelezőek
-
Apone33
őstag
A 6990-en sem épp kicsi, de az az x2-es, brutális.
-
Ősember
őstag
elcsúbultam
az a passzív 6850-es bejön
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Angel1981 #14 üzenetére
Úgy, hogy ebben a Barebone házban a VGA 1-2 centivel a DVD író alatt van. Egy halk venti hűtötte a VGA-t annak semmi baja nem volt, de egy idő után nem tudott DVD-t írni hibátlanul.
Aztán vissza vittem és a másik is elromlott 1-2 hónap után. Ekkor gyanakodtam a VGA-ra.
Ebbe a gépbe nem raktam több DVD írót -
Apollyon
Korrektor
Szerintem simán lehetett volna inkább mindkét venti 14 centis, annyival is nagyobb "port kavar"
Nekem is Powercolor kártyám van, igaz csak 4670, de powercolor terméket nem fogok már többet venni, a kártyán behalt a hűtő vezérlője ezért majdnem lesült a kártya, hja és már előtte is csíkozott BIOS-ban meg GRUB-ban, pedig mindig hűvös volt a gépházban.
-
Eddie141
senior tag
válasz
yakuza.tora #13 üzenetére
Tuti, hogy az eddigi szokásaikhoz híven erre is valami F1-es motívumot fognak szárnyakkal biggyeszteni (mert a többi ilyen hűtésik is igen hasonló formát ölt). Iszonyat bután néz ki szerintem, és bele sem merek gondolni, hogy felülről tekintve, ahogyan a házban lesz látható milyen idiótán fog festeni, főleg, ha még "harcsa bajszokat" is fog kapni légterelőnek a kocsi alak
-
Brae
őstag
Mekkora fos gyártó volt a Powercolor az Ati Radeon 8500-as időkben és előtte. Azóta szépen fölfejlődtek.
-
Eddie141
senior tag
Érdekes ez az aszimmetrikus dupla ventilátor. Mondjuk ugyebár biztosan igényli a kártya a hűtést, de emellett azért a többi része is egyedi, így ezt is megengedhették maguknak.
Nekem nem tetszik.
Rossz példa, de nekem mostanában minden aszimmetrikus dologról ez jut eszembe
Azért rossz példa, mert ez tetszik is -
Egy 12-es venti a passzívra, 5V-n simán elég. Nekem a gépben, 3x12-es 5v-n, 1 db a vga-n 5V, meg a proci hűtőn is 12-es és pwm-en van. Hát nem igazán van hangja. Igaz, kis kártya, de a szellőzése jó. Még egy 12-es megy még majd bele felűre. Szóval egy jó ház, meg jó ventik + 5V.
És akkor jó lesz a szellőzése. A gépem az adatlapomon.
Hogy on is legyek. A 6970 x2 veszélyes.
-
CsendesMark
aktív tag
MiniITX lapkák nem voltak kiállítva?
Azokra is kíváncsi lennék -
Kon
csendes tag
A passzív kártya tetszik most is olyan van a gépben ( 9600gt ) egy halk 12essel megtámogatva és még nyári melegben se megy 40 főlé pedig gyárilag tuningolt
-
Eddie141
senior tag
Sajnos igazad van. Pedig jó lenne nagyon. Nekem is az tetszett a legjobban a bemutatott termékek közül, mert eléggé csendmániás vagyok pc terén
Inkább a zene szóljon, mint a gép.
De mondjuk egy halk ventivel házibarkács címen megtámogatva még könnyen lehet a leghalkabb aktív hűtésű 6950 -
Sondi1986
addikt
Nézétek meg a két kártyát! Ha mindkettőn 6970chip van akkor a fönti 6990 miért kissebb?
-
Angel1981
veterán
Az a passzív 6850 bejövős!
A hangtalan rendszer egyik fő kelléke! -
mirrmur
aktív tag
a powercolornál nagyon elgurult a gyógyszere valakinek látva a 6970 x2-őt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged