Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem simán lehetett volna inkább mindkét venti 14 centis, annyival is nagyobb "port kavar"
Nekem is Powercolor kártyám van, igaz csak 4670, de powercolor terméket nem fogok már többet venni, a kártyán behalt a hűtő vezérlője ezért majdnem lesült a kártya, hja és már előtte is csíkozott BIOS-ban meg GRUB-ban, pedig mindig hűvös volt a gépházban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó rx 580 8gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem is Powercolor kártyám van, igaz csak 4670, de powercolor terméket nem fogok már többet venni, a kártyán behalt a hűtő vezérlője ezért majdnem lesült a kártya, hja és már előtte is csíkozott BIOS-ban meg GRUB-ban, pedig mindig hűvös volt a gépházban.