Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• negro

őstag

válasz SkyS1gn #37 üzenetére

LOL! Ugyan mar. Anno mar a Tiberian Sun -nal kepbe volt az EA es beleszoltak a Westwood fejlesztesbe ezert mar az se lett nagy szam de meg element. De a Red Alert 2- vel mar elindultak szepen a lejton es bar a Tiberium Wars -ban probaltak visszanyulni az alapokhoz a single resz hot unalom volt es gagyi ergo vigig se vittem oket csak multiban jatszottam mar veluk. Multiban mondjuk nem volt rossz. Ahogy a Generals -okal is csak multiztam mar hisz azoknak se volt semmi koze a CnC-hez. Az utana levo C&C nevu jatekokat (RA3, CnC4) meg mar ki se probaltam nevetesegesek voltak mar az elozetesek es gameplayek alapjan is. Egy C&C1 es Red Alert1-hez kepest meg plane. Akik bo huszonevesek es jatszottak az elso reszekkel azoknak mar a 2000-es evektol megszunt ez az RTS nem a CnC4-el hanem tobb mint 10 eve mar! :D

Ettol fuggetlen kepek alapjan nem tunik ez rossznak es lehet marha jo mutis rts lesz de hat kell a nagy multo nev...

Új hozzászólás Aktív témák