- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
#65675776 #30 üzenetére
Hehe. nekem azért tetszik, mert kicsit talán életszerűbb.
Eleve az egy csavar, vagy nehézségi tényező, hogy nem látod a pályát alapból.
TS-ben nem láthattad, hogy merre vannak a tibérium mezők, merre van szükla, merre van folyó, merre van menedék, hol kell védelmi állást építeni és így tovább...
Most ez az egész úgy ahogy van megszűnt. Belépsz a játékba, és amíg az első épületet építek körbenézel az egész pályán, és egy kilóméter megtétele nélkül már tudod is, mi hol van. -
Exhodus
tag
Ma felkerült netre az első trailer, először azthittem hogy kb a Tiberium intóját dolgozták át, azért látványos, és bent van Kane
Legalább ő, meg a tiberum összeköti ezt a gamet az eredeti sorozattal.
-
Dany007
veterán
Hát azért van pár dolog ami nem tetszik =/
"# Az egységek mellett a játékos is tapasztalati pontokkal gazdagszik single és multiplayer játékmódokban egyaránt, amelyeket új technológiák vásárlására fordíthat.
# A finomítókat csak a térképen megjelölt pontokra építhetünk."Ezt rühelltem a Generalsban is. Pontokért technológiát... Inkább dobjanak be egy megvásárolható upgradet azt csá.
Ez meg, hogy csak megjelölt pontra lehet finomítókat építeni eléggé zavaró. Egyrészt jócskán beleszól a stratégiába, másrészt meg nagyjából előre tudni, hogy hol van az ellenségé, és az ellenség is tudja az enyémekét... Ehhe... na mind1.
Ez a rész hiányzik a régi TS-ből. A térkép egy nagy fekete pacni azt kész. És amerre jár az ember azt fedezi csak fel.... Nem úgy, hogy végighúzom a kurzort a képernyőn, és már látom is mi hol van... =/ -
spyke79
tag
Az a helyzet miután a saját tankom lerombolta a fél bázisom mert lusta volt körbe menni UNINSTAL
-
janos666
nagyúr
válasz
Quiksilver #22 üzenetére
Ne is mond. Egyszer jött Half-Life 2 EP1-hez egy update, amiben a steames "kémkedés" (persze, benne van a felhasználói feltételekben, amit automatikusan elfogadsz, ha használod a programjaikat, de na...) után könnyítettek a játékon.
Mikor 1 év múltán még egyszer végigjátszottam én nagyon sajnáltam, mert nekem normál nehézségen épp megfelelt, így pedig csak nevetségesen sok életcsomag, és ellátmányos doboz hevert mindenfelé a pályán. Szóval gyakorlatilag odahajítottam egy rakat elsősegélydobozt, ahol sokan haltak meg, vagy egy lőszeresládát, ahol többen kifogytak...
De így túlzás lett. -
gabi81
tag
ez a folyamatos net kapcsolat követelmény hülyeség. már a kiadás napján lesz hozzá crack.
-
tdd587
őstag
válasz
Quiksilver #22 üzenetére
A steam-es cuccokat is törik, nem tudom ez mennyire lesz hatással a warezra.
-
origamihl
csendes tag
Ez a hivatalos forum, szemezgethetsz kedvedre, de akár kezdheted a petíciókat is aláírogatni
-
tdd587
őstag
válasz
origamihl #16 üzenetére
Adnál egy linket? Ezek az állítások érdekesen hangzanak... nem mondom, hogy boldog vagyok tőlük. Már a Red Alert 3-ban sem értettem, hogy mire jó ez az ércgyűjtögetés, ha 3 métert megy a harvester és fix helyre lehet csak telepíteni a feldolgozót.
És hová lett a tibérium?
-
Ari18
őstag
Ha nem lesz bázis építés, akkor mehetnek a k... anyukájukba, miért kell ezt is leegyszerűsíteni?
Mindig is szerettem építkezni. Képek alapján nem jön be, de remélem ez változni fog.
Csak nekem tűnik soknak azok a lépegetős egységek száma -
origamihl
csendes tag
Akkor írom, ami hiányzik.
A hivatalos forum lángol a fanok - köztük én is - haragjától !!!
1. Nincs sidebar, helyette megint starcraftos meg generalsos alsó szutyok van
2. Nincs harvester és egyenlőre senki sem látott tiberiumot és említés sincs róla
3. Állítólag a bázis építést is kivették, mert mindent a crawlerből kapunk - bár állítólag a 3 választható class közül ( deffense, offense, support ) a deffense egy teljes bázist kiépíthet
4. Bizonyos egységek, mint a flame tank, scorpion tank ultra gázokÉs még sorolhatnám
-
aqwer21
tag
"Azóta kiderült az alkotásról, hogy folyamatos net kapcsolat szükségeltetik ha játszani akarunk majd vele." Na király ez viszont nekem nem hiányzott, és mi van ha laggol a net akkor a játék is?
Minek a folyamatos net ha csak solo ban nyomom?
-
O_L_I
őstag
Na kedvet is kaptam a 3-hoz újra.
A képek alapján ez is nagyon szép lesz. Csak a sztori meg a játékmenet is legyem olyan jó mint a 1-2-3-ban. -
juhi07
senior tag
tetszik !
-
aram01
nagyúr
frankók ezek a gémek csak sok időt kell ráforditani
-
Nunder
őstag
Nagyon nagy sorozat, mindegyik része musthave kategória. Tetszik a játék a képekről, az egységek pedig nagyon ötletesek. Ez megint ugyanaz a kategória, mint elődjei.
-
Exhodus
tag
Szerintem a C&C 3 eddigi talán leginkább eltalált cnc rész volt, ott végre megoldották értelmesen, hogy a gyalogosokról ne pattogjon le a tank lövedék, hanem osztag és egyet egyet kivitt, ez pl nekem nagyon tetszett, a több build queue és a hagyományos kezelő felület összeolvasztását is nagyon jól megoldották. Emelett a hangulat is nagyon toppon van, és a játékmenet is cnc-t idéz, nem úgy mint a red alert 3 esetében, ami egy szégyenfolt a sorozat hírnevén szerintem. Pedig imádom a red alert sorozatot.
A lépegetőkkel nekem sincs problémám, de az hogy szinte minden lépegető és hogy némelyik gyakorlatilag egy erőd pár lábon (minden tiszteletem a Mammoth mkII-nek), az szerintem túlzás.
-
munky
őstag
Khm. Képek alapján nem jön be.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na remélem jó lesz ez.
-
törölt tag
És mi is volt eltalálva a C&C3-on? D1Rect szerintem egy nagy Scrin elleni összefogásra számított, vagy valami hasonló.
A lépegetőkkel meg nincs gond, a TS-ben is voltak nem eggyen.
Egyébként ez a tapasztalatpont gyűjtés sokat nem ér, ha nem visz belőle semmit tovább az ember...
-
Ez el van kicsit szexuálva(szvsz). Egyáltalán nem ezt vártam a C&C TW után.
-
tdd587
őstag
Alakul ez. A hangulat legyen az első, ha az megvan, a többi már másodlagos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged