Hirdetés
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
üzenetére
Hehe. nekem azért tetszik, mert kicsit talán életszerűbb.
Eleve az egy csavar, vagy nehézségi tényező, hogy nem látod a pályát alapból.
TS-ben nem láthattad, hogy merre vannak a tibérium mezők, merre van szükla, merre van folyó, merre van menedék, hol kell védelmi állást építeni és így tovább...
Most ez az egész úgy ahogy van megszűnt. Belépsz a játékba, és amíg az első épületet építek körbenézel az egész pályán, és egy kilóméter megtétele nélkül már tudod is, mi hol van. -
Exhodus
tag
Szerintem a C&C 3 eddigi talán leginkább eltalált cnc rész volt, ott végre megoldották értelmesen, hogy a gyalogosokról ne pattogjon le a tank lövedék, hanem osztag és egyet egyet kivitt, ez pl nekem nagyon tetszett, a több build queue és a hagyományos kezelő felület összeolvasztását is nagyon jól megoldották. Emelett a hangulat is nagyon toppon van, és a játékmenet is cnc-t idéz, nem úgy mint a red alert 3 esetében, ami egy szégyenfolt a sorozat hírnevén szerintem. Pedig imádom a red alert sorozatot.
A lépegetőkkel nekem sincs problémám, de az hogy szinte minden lépegető és hogy némelyik gyakorlatilag egy erőd pár lábon (minden tiszteletem a Mammoth mkII-nek
), az szerintem túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux Mint
- Filmvilág
- Sorozatok
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), az szerintem túlzás.