Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Balika23hun #26 üzenetére
Te hallod figyelsz te egyáltalán, komolyan mondom
ki a l...asz beszélt a codról, egy rossz szót nem írtam a játékról, zseniálisak vagytok, nice. Azért ezt kihozni a mondandomból, hát tényleg egy tapsot mindenképp megér. Hidd el én is unom már ezt az ok nélküli leugatást, nem is a codról volt szó, én csak ahhoz hasonlítottam hogy az jóra nem vezet hogy egy sorozatot évente dobnak ki, lehet ez valakinek tetszik nekem nem. Eszem ágába se volt monológot levezetni most hogy nem éri meg stb, tudom mert én is unom már magamat, ezért se értem most ez az egész hogy jön ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- eBay
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged