- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkpolip
tag
Ahogy elnézem szép kis vita alakult itt ki. De személy szerint a Gigabyte alaplapot választanám.Láttam hogy nagyon ellenezték a sok SATA csatit, de szerintem kell. Mivel nekem nincs az alaplapon SATA így bővítőkari kellett ami elvesz egy PCI helyet de ha van az alaplapon bőven csati akkor van egy plussz PCI hely. Sőt továbbmennék. Sokan a hangot írták hogy mért csak integrált van. Erre a válaszom hogy aki nem hangal foglakozik,dolgozik annak mi a fenének kellene SB Platinum2 hangkari, teljesen fölösleges. Ami a LAN-okat illeti ott igazat adok hogy kettő gigabites fölösleges. Én inkább a második helyett integrálnák a lapra egy vezeték nélkülit.
Ez az én véleményem. Persze mindenki maga dönti el hogy mi neki a jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest