- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
A kontroll LED-ekre tekintve valszeg van redundáns opció - PS1-PS2-PS3, gyanítom az egyes modulok esetleges hibáját hivatottak jelezni.
Vagy a beépíthető PlayStation konzolokra vonatkoznak, nemtomDepartment of Redundancy Department
-
Bgs
senior tag
Azert a szepen virito ures negativumokhoz, oda kellene irni azt a redundans tap hianyat, meg akkor is, ha szponzoralt a cikk
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
9CS
senior tag
Értem én, hogy szerverházat írsz, nem is ez ellen írtam. Tök igazad van, én csak annyit írtam, hogy mivel CD-nek sincs hely, ami otthonra kéne, így például mentési lehetőségnek sincs kihagyva hely. Ami meg itt a célközönségnek fontos. Ez a két kulccsal nyitom ki a házat, ha el akarom indítani a mentést elég gáz. Ráadásul olyan hülyén leszedhető ezután az előlap. (Mert pl. a DELL hasonló megoldása: kulcs felül, kinyitva előre lehajtható az előlap, ami _sokkal_ jobb, mint ez a megoldás, mégis a napi mentésnél kényelmetlen.) Az utolsó mondat pedig, hogy ha ez egy belépő szintű ház (márpedig csak az lehet) akkor, miért várnak el külső mentőegységet, amivel ez az előlap mizéria kiküszöbölhető. Ha meg nem várnak el ilyen egységet, miért nagy megerőltetés egy lyukat hagyni az elején.
Szóval egyetértek, hogy gáz, hogy nincs kihagyva hely.'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
SzaChe
tag
még jó hogy a felét se értem annak amit ti irok, ilyen táp meg olyan táp .. Nekem teccik a saját gépkéróm, amit épp most akarok moddingolni, hogy méhjobban teccegyen ha meg lenne 90 ropim egy ilyen ház halyett mégjobban örülnék
Ne vitatkozz hülyékkel! Lealacsonyodsz az ő szintükre, és megvernek a rutinjukkal!
-
dwiki
senior tag
Világos hogy ez szerverház, tény. Kicsit félreérthetően - sz*rul - fogalmazok
Arra gondoltam ha lenne egy ilyen külsejű, ilyen hűtési elrendezésá, szóval ugyan ilyen -apróbb változtatásokkal természetesen- desktop ház, azt elfogadnám a stacker helyett...
Mondjuk fogalmazzunk így... (remélem így már érthetőbb)
Az utolsó mondatodat mondjuk nem értem, de mindegy...
[Szerkesztve]Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
Adi
senior tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy - legalábbis a P3-as korszakban az volt - az Enlight az Intel beszállítója. Tehát ha ez a ház ''gyanúsan'' hasonlít egy Intel cuccra, az nem véletlen. Az Intelnek készült példányokban általában még további plusz venti, légterelő hungarocell és egyéb nyalánkságok vannak, no meg az a megszorítás a dokumentációban, hogy nem szabad beépíteni az összes 5,25-ös helyet elöl, mert akkor elégtelen lesz a szellőzése.
Mellesleg szerintem ez egy belépő szintű szerverház, annak meg 90 rugóért enyhén szólva is drága. Nincs benne pl. redundáns hűtés. Ennyi pénzért már akasztható egy Supermicro 742-es is (persze nem a legdrágább változat), az meg enyhén szólva is meggyőzőbb.ldm start-reconf primary
-
nagyúr
Nem is drága ez ennyiért ekkora táppal.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
9CS
senior tag
-
dwiki
senior tag
Én is töltögetek, van hogy én is járatom napogkig, de fôleg nagy melegben, vagy esôs (villámos) idôben azért szeretem kikcspolni...
Lehet hogy csak feleslegesen parázok....
Azé mondjuk gondolom cd/dvd-t szoktál írni, és valszínû ahhoz is le kell szerelni ugye.....
Szerintem nem csûnya, jó letisztult, egyszerû....Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
perempe
veterán
Gondolom, hogy nem 90K lenne az ára, ha komoly kereslet lenne rá.
Szvsz ennek a cikknek nincs igazán célközönsége.* Brahms: 4. szimfónia *
-
Previ
csendes tag
Éljenek a redundáns tápegység nélküli szerverek!
Ebbe maximum valami game-szervert mernék rakni... -
AND1
őstag
Tök jó cikk. Jó ház. Jó olvasni ilyenekről is, még ha nagy valószinüséggel nem sok közöm lesz egy ilyen házhoz. Remélem több ilyen cikk lesz még a közeljövőben...
Egy régi PH-s.
-
BobMaster
senior tag
Amiről Te beszélsz, az az entry level, vagy value szerverekhez okés. Oda teljesen jó egy DTK CAS-9008 is, az még hasonlít is. Ez az Enlight picit magasabb kategória, egyprocesszoros rendszerhez bűn felhasználni, viszont dicséretes, hogy nem kell egy EOL-os 533-as rendszert összevadászni, mert belemegy a Nocona is.
Szeretnél aklatrésznek SC5300-at venni? Hány helyet mondjak? ;)A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
jerry311
nagyúr
Hagyjál codegen-nel!
Jellemzően chieftec házakra gondoltam, de biztosan van más is.
Hangsúlyozom én most az 5-50 fős cégek szerverházaira gondoltam, ahol valószínűleg desktop alkatrészekből épül fel a szerver is, bár belemennek szerver lapok is.
Táp már más kérdés.
Az általad említett házak/konfigok, meg álalában kulcsrakészen vehetők át, legalábbis így szeretik eladni -
BobMaster
senior tag
-
dwiki
senior tag
Erre is ...
Azé én elfogadnám sima otthoni (desktop) - nem annyira szerver - gépnek is . Kérdés a 12-esek milyen hangosak, bár azokat ki lehet cserélni. Imádom az ilyen nagy dögö-ket.
De azé a stackerem olcsobb.... (és az nem szerverház ugye)
Mod: Meg azért ha minden egyes bekapcsoláshoz egyébhez le kell szerelni az elôlapot, az eléggé visszavetné a desktop célra való felhasználást.... Na igen, ezt nem arra találták ki...
[Szerkesztve]Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
jerry311
nagyúr
Igazi szervert rack szekrénybe raknak, és oda nem ilyen ház kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA 600B 80+ Bronze minősítésü táp!
- Alphacool Core Ocean T38 AIO 240mm Garancia: 2026.07.29.
- KOLINK KL-1000M PSU - 1000W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR táp eladó.
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest