Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabolcs22

tag

Előbb ezt az amd-s hírt olvastam: "a konzolok csapdájában az AMD?" illetve az ehhez tartozó hsz-eket.
    Igen én is amd-s vagyok, kitartottam eddig mellettük. Eddig mindig bejöttek. A mostani karimat kb egy fél éve vettem, ez egy sapphire 7950. Végül is túl sok gond nincs vele, de, mivel hogy crossfire-t terveztem ezért vettem egy normális tápot is hozzá. Csak aztán kezdett beigazolódni, az amit sok helyen írtak és olvastam, jó jó a crossfire, de le kell mondanom róla, mert egyszerűen nem futnak jól a játékok alatta, nincs meg a megfelelő támogatottság. A fórumok szerint. Szerencsére még nincs meg a második kártya, nem vettem meg!
    Most jön képbe az hogy én is nézegettem a mostani kártyákat és hát mivel nem vagyok egy szemellenzős amd-s, hanem ép ésszel próbálok mérlegelni, ezért szúrtak szemet az NV kártyái a 970-980.
    Mindenhol azt hallom és be-be igazolódik hogy jobban futnak az nvidián a játékok.
    A 7950-el sincs túl nagy gond és teljesítményben sem, mert 1100/1400-1450-en használom alap feszen, elég jól visz mindent.Na meg szerintem fesz lockos is...azt nem tudom piszkálni. Igazából ez a kicsi 20-30% plusz hiányzik belőle, ami a 970-be megvan vagy épp a 290-290x-be.
    Hogy most miért az nvidiát választanám?
    Kipróbálnám azt is. Kíváncsi lennék vannak e mikro laggok, meg-meg akadások, low fps-ek....Nem túlságosan bosszantóak, mert elvagyok velük, de na....
    Oké valamilyen szinten én is fps huszár voltam, de letettem erről, mert tényleg a 60 fix fps (bár nem szoktam bekapcsolni a vsync-t) az már tök jó. Igazából rájöttem, nekem nem a maximum értékekkel van bajom, nem azzal akarok foglalkozni, hanem a minimumokat is nézni. Ha bedroppol mint állat, akkor cseszhetem a maximum értékeket, meg az átlag fps értékeket.

A lényeg a cicergés, ami miatt írtam ide. Tehát olvasgattam amazonon a kártyák hozzászólói között és kb arányosan oszlik el az összes gyártónál ez a cicergés dolog. Nincs az hogy az MSI-nél jobban hallható vagy épp az Asus strix kártyája a zajosabb. De a Gigából is küldtek vissza ugyanúgy gariba...

Bocs, hosszúra sikeredett a rövid kis hsz-em, de szívesen fogadnék tippeket, tapasztalatokat, ezekkel a csúcskártyákkal kapcsolatban, mivel én is kártya vásárlás előtt állok! :)) Bár elég egyértelmű, hogy most nv lesz..Sokat olvastam róluk mostanában és meggyőzőek! :K

Új hozzászólás Aktív témák