- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Fene tudja, nappali bútornak lehet, drágábban, de vettem volna egy Corsair Obsidian 1000D-t
Ami ebbe nem megy bele, azt kár erőltetni. Ráadásul szép is - bár ez relatív, igaz, az ára is az. De ilyet 1x veszel jó esetben, és a belét cserélgeted. -
Steve1207
veterán
Amúgy engem inkább az zavar, hogy nincs hely mellette és két "fal" közé akarod passzintani alapból is teljesen. Nem hiába vannak a szellőzők se az oldalán és ami a nagyobb baj, hogy a táp is onnan húzná a levegőt. A bemutatót mindenesetre köszi
(#10) JHC: +1, ennyi erővel, ha csak bevágjuk a sarokba a cuccokat ház nélkül jóval hűvösebb minden. Baromira meglep a hdd hőmérséklet (vagyis inkább az, hogy ennyire hülyén van megtervezve). Nekem egy jó 10 cm-rel kisebb ITX-ben van 4 hdd és egy kivételével 40 fok alatt van mindegyik most is. Az első venti forog fixen 400 rpm-en, procihűtő is szabályozva ugyanennyire alap használatnál és vígan elvan. Én nagyon szerettem a chief cuccait, volt sok házam tőlük, de mindig volt valami apróság, mint pl kábelvezetés, nagyobb méret, mint a konkurencia hasonló házainál, jó alapötletek hülye helyre rakva és azzal is helyet foglalva fölöslegesen stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged