Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
zetor2000 #25 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy 5 év múlva ki tudja milyen előlapi portok kellenek.
Én most vettem észre, hogy csak type c - type c kábelek vannak itthon (5 db) , pár napja amortizáltam le az egyetlen type c - type a kábelt, tehát jól jön egy type c az előlapon, amire korábban nem igazán gondoltam. -
Skyhigh
aktív tag
válasz
zetor2000 #25 üzenetére
Anno kb 15 éve én is úgy voltam, hogy az akkori házam marad évekig, mert a HTPC ami még volt az itx-es lesz vagy kisebb, de aztán úgy alakult, hogy új lakhely és ott már csak 16 cm széles a hely, igazából már nincs szükség két gépre, akkor legyen valami tartós és mutatós, ekkor döntöttem, a Cooler Master Elite 361 ház mellett. Azóta eltelt pár év, megint új lakhely és itt már volt 24 cm széles hely, cserébe a mélységre már csak 40 cm így a CM már durván kilógott, gyerek is van ő pedig folyton mászókának nézte.
Tehát az elmélet nálam is az volt, hogy nem kell új ház, de így vissza gondolva ahogy az életem alakult, biztosan nem volt tartható, ezt viszont előre nem láthattam.
Mindenesetre írtam egy új elemzést ide az új házról, most lett korrektúrázva, nem tudom mikor jelenik meg.
Abban a házba nincs már gond a melegedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged