- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Akciókamerák
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Még mindig nem értem, minek megadni (valódi) nevet / címet.
Mi van, ha egy benzinkút címét adom meg? Mi van, ha egy cég telephelyét? Minek valódi címet, pláne nevet megadni? Megadom, hogy John Smith, Madison Ave 456, és kész.
Számlázáshoz kellhet valami, de az se biztos, hogy valóban ott lakom. Mert mondjuk a nagynéném kéri a kulcsomról a másolatot, én meg az övét adom be, és hajrá. Lesz számla jó névre, címre kiállítva, de a kulcs nem jó semmire az adott helyen. -
hardzsi2
aktív tag
Egyetértek.
Ellenben bennem az is felmerült, hogy mi garantálja, hogy a szolgáltatást üzemeltető cég munkatársai néhanap ne generáljanak maguknak pár kulcsot a közelükben lévő lakásokhoz, és nem menjenek be oda kicsit szétnézni, ezt-azt elvinni?
Magyarán miért bízzak meg én egy ismeretlen cégben egy banknál is jobban?Ez teljes kiszolgáltatottságot jelent, ha tudják a lakcímem és megvan a digitálisan tárolt kulcsom náluk, amiről bármikor valódi kulcsot készíthetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jövedelem
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest