Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
kicsit el vagy tájolva
mai klímák már nagyon hatékonyak, ha egyetlen közepes/kis helyiséget kell hűteni/fűteni, villanyszámlán kb észre se veszed, 100 légm3-t hűtöttem nyáron próbára a kánikulában 18 fokra, 2-3e ft-ba került, alsó középkategóriás klíma
teljesen mindegy h arra gondolt, h a levegőt melegíti fel nyáron sokat fogyasztó kártya, vagy nehezebb hűteni, mert mindkettő igaz...( : viszont mivel játék nélkül is sokszor elviselhetetlen melegek vannak, ezért mondtam a klímát, amire mindenre megoldást nyújt, és nekem érthetetlen nyári kockulás pc előtt klíma nélkül - tudom, nincs felmelegedés, a golyóim csak azért szoktak bentmaradásost játszani nyáron, mert nincs jobb dolguk ((( : -Fitzgerald
úgy van
a beltéri beszívja felül a levegőt, ami átmegy a hőcserélőn és távozik az alsó nyíláson, a kültéri a közhiedelemmel elentében nem szív be semmit
ha túl gyorsra van állítva a beltéri ventije - igen, abban is az van-, akkor lehet kellemetlen, ha valaki közvetlen alatta ül szintén, ha tele van baktériummal, vagy ha nincs takarítva a szűrője - ami kb pár perc -
nekem is voltak gondjaim klímákkal, főleg tömegközlekedésben, de az előbbi említett okok miatt
ha pedig 37 fok van kinn, belülre nem 20 fokot kell belőni, hanem 24-5-6-ot, mert 20 foknál ha utána kimégy az szintén kellemetlen tud lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest