Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy nagyon hülye párhuzam, ne haragudj.Szerintem a forró nyári nappal nem hiszem hogy arra gondolt, hogy az tovább melegíti a levegőt, hanem arra hogy a kártyát olyankor még nehezebb hűvösen tartani, hogy ne throttingoljon főleg egy zárt házban. Tök mindegy, hogy Nv vagy AMD.
Az időjárásnak nincs köze a PC gaminghez szerintem, aki akar télen is ugyan úgy talál magának programot/ munkát, elfoglaltságot a PC-n kívül is, aki meg játszani akar az leül ugyan úgy nyáron is a gép elé. Szerintem.
Ha meg számít a fogyasztás akkor egy klíma nem 100 wattot fogyaszt pluszban ,akár több KW-t is lecsúszik óránként rajt, kicsit drága / környezetpusztító mulatság a játék kedvéért, azért meg főleg, hogy egy kártya ne throttingoljon ,mert 65 fok helyett 80 fölött muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-11700K - Garancia
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest