- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Kipróbálnék egy ilyet otthon, de ahhoz még drága. Ha nem jön be, akkor maximum a hátsóm törölhetem vele.
-
kekegsm
őstag
cikkhiba: "Mind a TP-Link TL-PA8010, mind pedig a TP-Link TL-PA8010 ugyanazt a chipkészletet használja" - még jó hogy, ugyanaz a termék. Kérem javítani... :-)
-
Z10N
veterán
"Mind a TP-Link TL-PA8010, mind pedig a TP-Link TL-PA8010 ugyanazt a chipkészletet használja"
TrendNET TPL-420E -
zoka.
tag
Akkor ennek mennyi lehet a gyakorlati sebessége?
100Mbit/s körül?
Vagy van valami technológiaváltás, amitől "csodát" várhatunk? -
erdoke
titán
Én nem mértem lényeges különbséget elosztóba dugva. Viszont egymás mellett (ugyanazon elosztóban) is messze a névleges alatt teljesített a szett, és fázis közösítővel se sikerült értelmes sebességet elérni egy három szintes házban. A WiFi-m simán átviszi azt a ~2-3 MB/s-ot két vasbeton födémen keresztül, néha még valamivel többet is, csakhogy NAS és médialejárszó közé stabil 60-80 Mbps kellene (lejátszás + netezés). Úgyhogy marad a kábel.
Asus 600-as kit eladó jó áron jeligére. -
Cefet
aktív tag
-
cse978_1
csendes tag
Sőt az okosok szerint kizárólag csak fali ajzatba teheted, hosszabbítóbe pl nem, stb.
Most gondolkodom én is ilyen seszközön, de nem tudom közvetlen a fali aljzatba tenni -
Daywalker
addikt
Nem ilyen egyszerű a dolog sajnos. Az átvitel függ a hálózat hosszától (vezetékek hosszától - egyébként 300 méter a hatótáv, de a távolsággal csökken a teljesítmény), a vezetékek minőségétől, a kötésektől, a zavaró tényezőktől a hálózaton (ami zajt generál az elektromos hálózaton - elég sok ilyen van sajnos) stbstb, ha több fázis van és ezek között kell átvinni akkor megint lassul. 200-asok a legolcsóbbak, de azok nem tudnak 100 mbps-t, ezért 500-as adapterekben kell gondolkodni. Nem olcsóak, de egyszerűbb, mint végigvésni/marni a falat
-
vittorio7
őstag
Nagyon komoly cég lett ez a TP-Link a saját területén.
-
sagit
veterán
100 Mbps elég lenne nekem, melyik a legolcsóbb ilyen eszköz?
-
Daywalker
addikt
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Az csak a rajta lévő Ethernet port specifikációja, nem a két eszköz közötti sebességet határozza meg. Amin volt gigabites azok 500 vagy 600 Mbps-os adapterek voltak eddig, a 200-asokon sima 10/100 volt.
-
Amik eddig kaphatóak voltak ezen specifikációkkal, 10/100/1000MBps /Gigabit/ azok milyenek voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A TrendNET és a TP-Link mutatta be elsőként a jelenleg leggyorsabbnak számító, konnektoron keresztül kommunikáló hálózati eszközöket.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest