- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Végre valaki nem csak odáig jutott, hogy másoljuk le az ipad-ot, de lehetőleg szarul. Ezeken legalább agyaltak egy kicsit. A Transformer nagyon ötletes, a Win 7-es modellnek meg a céges felhasználók örülnek. A Slider, na az nem kéne, az ilyen mechanikák mindig tönkremennek, lötyögnek egy idő után.
-
JanR
addikt
Eddig nem túlzottan érdekelt 1 tablet sem, de az a "transformer" típus igen meggyőző.
-
törölt tag
hát igen. csak azzal meg az a bajom, hogy pl kialakulóban van mostmár egy médiaszerver és nekem tablet módban is jól jönne a win, mert akkor a másik szobában lévő gépre mondjuk teamviewerrel rálogolva tudom "távirányítani" filmeket indítani, zenét váltani, stb. persze ezen kívül ezer másra használnám, de ha már megoldható, akkor jó lenne ha ezt is tudná
telhetetlen vagyok tudom
-
törölt tag
én már a kezdetek óta erre várok, bár ez ebben a formában nem igaz, mert még nem dokkolható, és nekem mindenképp kéne a dokkon két digit vga kimenet. de úgy sejtem hogy ez idén nem nagyon fog összejönni, esetleg majd a win 8 arm verziókon... talán... 2013 ban. mondjuk nem rohanok sehova, én ráérek
-
mhorvat
senior tag
Ebben igazad van, de valamit valamiért. Én inkább elviselném, hogy 16 óra helyett 10-12 órát menjen a gép, de teljeskörű böngészőt kapjak flash támogatással, tölthessek fel fájlt, ha úgy tartja kedvem, átlátható módon oda tehessem a fájljaim, ahová gondolom, stb. De kissé pontatlanul fogalmaztam, nem is feltétlen Win7 kell nekem, csak egy teljeskörű OP rendszer, leginkább.
-
-
Zanik
addikt
Nem hittem volna, hogy pont a Slate lesz a legkevésbé érdekes modell a palettán. A MeMo, a Slider és a Transformer is sokkal jobb koncepciónak tűnik.
-
alamuszi
senior tag
válasz
Angel1981 #25 üzenetére
Nem feltétlenül, akár egy új kategóriát is teremthet. Valammint a Netbook-ok 99%-n nincs érintőképernyő, amin meg van az elenyésző a többihez képest. Aztán a Netbook mint fogalom az Atom-hoz köthető, esetleg VIA Nano, ezekben meg tegra, Qualcomm van. A komolyabban meg I5. Szóval fene tudja szerintem nem netbook, inkébb egy kényelmesebbé, praktukusabbá tett tablet.
-
Angel1981
veterán
Tablet billentyűzettel - akkor az már nem netbook?
-
alamuszi
senior tag
Ez így nem igaz, ha jól van optimalizálva, mint pl a Lenovo otimalizálta saját meghajtószoftverekkel a notijait, de ott hp új elitebookja, 20 órát bír, win7-el, és nem kell hozzá 1000 cellás akksi. Szóval optimalizáció kérdése a dolog, nem a win7-é. Arról nem is beszélve, hogy a Win7 power managementje elég jó, legalább van választási lehetőség, mert ugye van ahol nincs te is tudod melyik gyártó ez. (alma)
-
banhammer
veterán
Megvárom az Acer tabletjeit.
-
HyP3b0y
senior tag
Pedig jónak tűnt, de droiddal nem kell...slate viszont így már bejövősebb
-
mhorvat
senior tag
Csak a videóban mutatják egyébként, hogy van benne GPS, én CES hírekben nem láttam róla említést. Remélem azért nem spórolták ki.
Én speciel örülök, hogy Win7 megy rajta alapból, végre nem valami butított történet "felhasználóbarát" melléknévvel álcázva.rakloo: akkor meg sem szólaltam.
-
HyP3b0y
senior tag
A Pad Slider nagyon bejön, de mi megy majd rajta?(nincs benne a cikkben vagy én siklottam el felette?)
-
zazahoho
őstag
Asus Eee Pad MeMO tetszetős ,de sajna mostanság nem lesz ilyenem
-
janos1988
addikt
Transformer mar johetne is.
-
-
Malachi
veterán
tablet with windows - fail. a többi mutatós és okos is így elsőre.
-
Boxi88
őstag
Nem vagyok odáig az asus termékekért, de ez a 4 masina most lenyűgözött!
-
radi8tor
MODERÁTOR
csodálom, hogy a Pad szócska nincs levédve az Apple által.
-
HPAA
őstag
én még mindíg a gps vevőket hiányolom ezekből ...
-
superecneB
őstag
Jól néznek ki.
-
szaszabee
aktív tag
Nem rossz úgy látom be indúlt a tablett szezon
Van választék minden fronton és ez a vevöknek talán kedvezöbb árcédulát jelent
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest