Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rugalmas #403 üzenetére
1, Helyes, hogy készítettél mentést!
2, Az a806-ot telecseszték minden nyamvadékkal, ez miatt olyan, mintha root lenne, oszt' mégse'...én is szenvedtem vele, de végülis insecure kernellel kipucoltam szegénykét...
3, Ha valaki megnézné nekem az SPFT-s mentésemet - egy link mindenképp kell hozzá, no meg elsődlegesen csak a boot, recovery, system partíciókat kellene megnézni. Az nvram-ot ne oszd meg. Ha az előbb említett 3 szakasz jó, akkor vélhetően a többit is jól mentetted.A boot és recovery hex editorban ha !ANDROID-dal kezdődik, akkor az már félsiker.
A system.img-t meg linux alatt lehet csatolni, és ha jó lett a mentés, akkor minden további nálkül meg lehet nézni a tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest