Új hozzászólás Aktív témák
-
sagal
csendes tag
válasz
MaszekMester #1073 üzenetére
Szia!
Napokban jártam úgy, hogy MTK Droid Tools-szal nem mentette az EBR2-t meg egy-két file-t.
Uninstalláltam az összes adb usb drivert a gépemről csak a lenovo-ét hagytam meg.
Recovery-ben indítottam újra és megcsinálta a teljes mentést tökéletesen. -
válasz
MaszekMester #1073 üzenetére
Az fura, hogy nem csinált róla mentést.
Vagy próbáld meg még 1x az MTKDT-t, vagy a flashtool vagy a dd mentés segít (a másik két mentés leírása is megtalálható a blogomban) -
válasz
MaszekMester #1071 üzenetére
Van valakinek tapasztalata mekkora galibát okozhat hogyha az ebr2 nélkül probálok módosítgatni a particiós táblát?
Javaslom, hogy flashtool-lal is ments. illetve nézd meg azt, hogy egyáltalán van-e ebr2 a partícióleírásban.
A partícióleírást egyrészt a scatter, másrészt pedig a /proc/dumchar_info tartalmazza.
Jellemzően 6572-nél nincs ebr2.A módosításokról bővebben itt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged