Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Szerintem először némi fogalmakat kell tisztáni, mert sok helyen furcsa a megfogalmazásod. Ez nem kritika, 2 évvel ez előtt azt sem tudtam, hogy mi az a cwm.
Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni?
Mire gondolsz, amikor azt írod: zip CWM-met?
Ha elmagyarázod, akkor közelebb kerülünk a válaszadás lehetőségéhez.Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok
A mentés sosem felesleges. Végszükség esetén igenis hasznos.Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz?
Ha ez ugyanaz a kérdés mint az első, akkor már értem.
Komplett telepítőkészletet lehet csinálni, de sem készülékem, sem időm nincs most erre.
Nem egyszerű megcsinálni.Ha elésg egy CWM készítés, akkor azt is tudni kell, hogy milyen rendszer file-rendszer van a szerkentyűn.
Ha yaffs, akkor már menekülök is előle.
Ha ext4, akkor CWM-met azt még tudok hozzá portolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest