Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Üdvözöllek.
Olyan problémám van, hogy smart3-hoz szeretnék egy teljes értékű recoveryt.(értsd
WM) Sajnos ehhez a hexadecimális dologhoz én már nem vagyok elég képzett. A root-olást megoldottam, de a CWM.nek neki sem merek állni. Odáig fajul a dolog, hogy megkérdezem. Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni? A gyári reco-ból lehet zip-pet telepíteni, csak mentés és helyreállítás nincs.Nem akarok Rom-ot telepíteni, de a teljes mentésre szükségem van ismerve az androidot. Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok. Scatter file meg flashelés uzw. Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
WM) Sajnos ehhez a hexadecimális dologhoz én már nem vagyok elég képzett. A root-olást megoldottam, de a CWM.nek neki sem merek állni. Odáig fajul a dolog, hogy megkérdezem. Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni? A gyári reco-ból lehet zip-pet telepíteni, csak mentés és helyreállítás nincs.Nem akarok Rom-ot telepíteni, de a teljes mentésre szükségem van ismerve az androidot. Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok. Scatter file meg flashelés uzw. Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz?