Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
szia Cappa72
szóval nem lehet rajta rom-mal vagy mással segíteni?
sajnos én nem nagyon értek hozzá, de ha valaki tudna valami okosságot és elmagyarázni, mint ahogy szoktad, mit mikor miért, talán neki mernék állni.
Tehát mivel a kínai esetleg buherálta, ahogy mondod, nem lehet totál újra rakni rá valamit.
Gyakorlatilag android van rajta, csak IOS felületet csináltak rá, de ha ez megszűnne az sem lenne baj.
Találtam a goophone i5s névre hallgató ROM-ot, amiben elvileg benne van a magyar, és nekem úgy tűnik tök ugyanazzal a paraméterekkel árulják, csak más néven.
[link] itt látható, denem merem megkockáztatni hogy elinduljak ezen a vonalon, mert hátha a végén csak egy papíralátét lesz a nejem telójából, azt meg én nem élném túl
)
üdv
Tibor -
sepyi
aktív tag
Üdvözöllek.
Olyan problémám van, hogy smart3-hoz szeretnék egy teljes értékű recoveryt.(értsd
WM) Sajnos ehhez a hexadecimális dologhoz én már nem vagyok elég képzett. A root-olást megoldottam, de a CWM.nek neki sem merek állni. Odáig fajul a dolog, hogy megkérdezem. Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni? A gyári reco-ból lehet zip-pet telepíteni, csak mentés és helyreállítás nincs.Nem akarok Rom-ot telepíteni, de a teljes mentésre szükségem van ismerve az androidot. Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok. Scatter file meg flashelés uzw. Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz? 
-
motinka
tag
szia,
épp most frissítettem a Mobileuncletools-t, gondolom ezkell legyen a legújabb.
a morelocale2 sajnos nem magyarítja a menüt,
Hát igen éppen ezért kértem a kínait, hogy magyar menüvel küldje, mert igazán az asszony nem akar extra funkciókat a telójával, de a menű jó lenne ha magyar lenne.
Ha kapna egy másik romot, nem lenne jobb?
Én is azt látom ezzel a telefonnal,hogy valami lite 4.2.2 lehet,ha egyátalán van ilyen,mert tényleg sokfunkció nem, vagy nem úgy működik mint az én samumban.
Erről a magyarító programról olvastam, de ez lehetne az utolsó megoldás, elég macerásnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Assetto Corsa Competizione
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
WM) Sajnos ehhez a hexadecimális dologhoz én már nem vagyok elég képzett. A root-olást megoldottam, de a CWM.nek neki sem merek állni. Odáig fajul a dolog, hogy megkérdezem. Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni? A gyári reco-ból lehet zip-pet telepíteni, csak mentés és helyreállítás nincs.Nem akarok Rom-ot telepíteni, de a teljes mentésre szükségem van ismerve az androidot. Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok. Scatter file meg flashelés uzw. Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz?