Hirdetés
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
szia Cappa72
szóval nem lehet rajta rom-mal vagy mással segíteni?
sajnos én nem nagyon értek hozzá, de ha valaki tudna valami okosságot és elmagyarázni, mint ahogy szoktad, mit mikor miért, talán neki mernék állni.
Tehát mivel a kínai esetleg buherálta, ahogy mondod, nem lehet totál újra rakni rá valamit.
Gyakorlatilag android van rajta, csak IOS felületet csináltak rá, de ha ez megszűnne az sem lenne baj.
Találtam a goophone i5s névre hallgató ROM-ot, amiben elvileg benne van a magyar, és nekem úgy tűnik tök ugyanazzal a paraméterekkel árulják, csak más néven.
[link] itt látható, denem merem megkockáztatni hogy elinduljak ezen a vonalon, mert hátha a végén csak egy papíralátét lesz a nejem telójából, azt meg én nem élném túl
)
üdv
Tibor -
sepyi
aktív tag
Üdvözöllek.
Olyan problémám van, hogy smart3-hoz szeretnék egy teljes értékű recoveryt.(értsd
WM) Sajnos ehhez a hexadecimális dologhoz én már nem vagyok elég képzett. A root-olást megoldottam, de a CWM.nek neki sem merek állni. Odáig fajul a dolog, hogy megkérdezem. Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni? A gyári reco-ból lehet zip-pet telepíteni, csak mentés és helyreállítás nincs.Nem akarok Rom-ot telepíteni, de a teljes mentésre szükségem van ismerve az androidot. Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok. Scatter file meg flashelés uzw. Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz? 
-
motinka
tag
szia,
épp most frissítettem a Mobileuncletools-t, gondolom ezkell legyen a legújabb.
a morelocale2 sajnos nem magyarítja a menüt,
Hát igen éppen ezért kértem a kínait, hogy magyar menüvel küldje, mert igazán az asszony nem akar extra funkciókat a telójával, de a menű jó lenne ha magyar lenne.
Ha kapna egy másik romot, nem lenne jobb?
Én is azt látom ezzel a telefonnal,hogy valami lite 4.2.2 lehet,ha egyátalán van ilyen,mert tényleg sokfunkció nem, vagy nem úgy működik mint az én samumban.
Erről a magyarító programról olvastam, de ez lehetne az utolsó megoldás, elég macerásnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
WM) Sajnos ehhez a hexadecimális dologhoz én már nem vagyok elég képzett. A root-olást megoldottam, de a CWM.nek neki sem merek állni. Odáig fajul a dolog, hogy megkérdezem. Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni? A gyári reco-ból lehet zip-pet telepíteni, csak mentés és helyreállítás nincs.Nem akarok Rom-ot telepíteni, de a teljes mentésre szükségem van ismerve az androidot. Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok. Scatter file meg flashelés uzw. Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz?