Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
sziasztok,
ez egy thunderbird is5 aza egy iphon 5s klón, ami sokáig működött, és kijött egy gyári újabb rom amit felraktam rá. Azzal is működött jó ideig, aztán egyszer csak kiírta, hogy no sim, pedig bent volt Áttettem egy másik telefonba ugyanezt a kártyát és az azóta is jól megy vele.
Aztán elkezdtem kutakodni, hogy mi lehet a baja, ha hardveres akkor sokat nem tudok vele kezdeni, de pl a mobile uncle-t ha behívom és a telefon infót akarom lekérdezni, akkor írja ki, hogy "unfortunately, the process com.android.phone has stopped". szerintem itt lesz a bibi, csak nem tudom hogylehetne ezt helyreállítani.
utána olvastam, azt tanácsolják tobb helyen is, hogy töröljem az appok-nál a contact ból az adatokat. Én minden appból kitöröltem, de így sem OK.
IMEI számot ad a *#06#-re.de sajnos nem engedi visszarakni pl az eredeti ROM-ot, Az SP elindul letöltéssel, rádugom a telefont de semmi.
Lehet hogy nem jó az illesztő program a gépen?
Rootolt a telefon, MT6572 ROM menne rá, de nem.
Mit gondoltok? -
motinka
tag
sziasztok,
nagy az én problémám, a telefonom azt írja ki hogy "no sim", pedig jó a kártya.
több programnál meg azt írja, hogy "unfortunately, the process com.android.phone has stopped"
mit tehetnék, hogy ismét működjön a teló?
Tud valaki segíteni? -
motinka
tag
szia Cappa,
leírnád nekem pontosan mi is kellene tennem, hogy ha véletlenül valami balul ütne ki, mit kellene lementenem a telefonról, hogy az ikyen esetben is visszaállítható legyen?
Vagy ha van olyan szájbarágós leírás az is jó, mert az MTKDroid Tols-ot letöltöttem,de azon kívül, hogy látom a telefon adatait, nem tudom mit hogyan kellene elmentenem.
Kaptam a kínaitól másik ROM-ot, card flashsel lehet feltölteni, azt írja ha nem jó nem lesz baja a telafonnak, egyszerűen nem fogja telepíteni. Szerinted? -
-
motinka
tag
no most ott tartok, hogy elindul a telefon, teljesen úgy mint original korában, de miután elhúzom a képernyőzárat nem jönnek az ikonok fel és néha újra indul. A setupba beeneged, héhény app-nál azt írja, hogy stoped app, de pl a kontaktokba bemegyek és behívok egy számot, rendesen működik.
Vagy az Mobileuncle Tools-ba is beenged.
Mit törölhettem ami ezt okozza, vagy mit tegyek hogy helyreálljon? -
motinka
tag
sziasztok,
na most nagy baromságot csinálhattam, mert vélhetően valamit letöröltem a telefon appokból, amit nem kellett volna, mert a telefon elindul, bejön a kezdő képernyő, óra hálózat látszik, sőt még a settigsbe is be lehet menni.de néha kiírja a képernyő közepére hogy Unfortunately Sistem UI has stopped.
és a beállításokba mikor beenged ezt írja ki.
Unfortunately the process com.google.process.gapps has stopped
Aztán kis idő múlva újra indul
Ha valaki tud valami okosat ajánlani nagyon kérem segítsen.köszi Tibor
-
motinka
tag
köszi Cappa, ha jól értem ezt, jól megszívtam
(
Természetesen a telón nem működik a közelség érzékelő, a GPS (legalább isén nem tudtam életre kelteni), elfelejti az ébresztőóra beállítását, favoritokat a névjegyzékbe, stb..,
De olvasom itt is, máshol is, hogy ezeken a hibákon általában egy ROM cserével esetleg lehet segíteni.
Most az ígérte a kínai küld másik ROM, de nem tudom az mennyivel lesz jobb mint ami most benne van.
Ha tudsz légy szíves segíts, mert az asszony már kibuktat, hogy milyen szart vettem neki, pedig mikor megkapta nagyon örül(
köszi
Tibor -
motinka
tag
szia Cappa72
szóval nem lehet rajta rom-mal vagy mással segíteni?
sajnos én nem nagyon értek hozzá, de ha valaki tudna valami okosságot és elmagyarázni, mint ahogy szoktad, mit mikor miért, talán neki mernék állni.
Tehát mivel a kínai esetleg buherálta, ahogy mondod, nem lehet totál újra rakni rá valamit.
Gyakorlatilag android van rajta, csak IOS felületet csináltak rá, de ha ez megszűnne az sem lenne baj.
Találtam a goophone i5s névre hallgató ROM-ot, amiben elvileg benne van a magyar, és nekem úgy tűnik tök ugyanazzal a paraméterekkel árulják, csak más néven.
[link] itt látható, denem merem megkockáztatni hogy elinduljak ezen a vonalon, mert hátha a végén csak egy papíralátét lesz a nejem telójából, azt meg én nem élném túl)
üdv
Tibor -
motinka
tag
szia,
épp most frissítettem a Mobileuncletools-t, gondolom ezkell legyen a legújabb.
a morelocale2 sajnos nem magyarítja a menüt,
Hát igen éppen ezért kértem a kínait, hogy magyar menüvel küldje, mert igazán az asszony nem akar extra funkciókat a telójával, de a menű jó lenne ha magyar lenne.
Ha kapna egy másik romot, nem lenne jobb?
Én is azt látom ezzel a telefonnal,hogy valami lite 4.2.2 lehet,ha egyátalán van ilyen,mert tényleg sokfunkció nem, vagy nem úgy működik mint az én samumban.
Erről a magyarító programról olvastam, de ez lehetne az utolsó megoldás, elég macerásnak érzem. -
motinka
tag
sziasztok,
Vettem egy Thunderbird i5s telefont az asszonynak Karácsonyra, a kínai megígérte, hogy lesz rajt magyar nyelvű menü, természetesen nem azzal érkezett meg.
Mit lehetne tenni vele, hogy esetleg legyen rajta?
Na meg elég bizonytalan a működée is pl elfelejti néha a beállított kedvenceket a kontaktokban,meg sok olyat nem lehet állítani rajta mint az én 4.0.. androidos telómon, holott ezen elvileg 4.2.2 fut
Sajnos voltam olyan balfék, hogy nem kértem a rootolást 3 $-ért, gondoltam nem kell majd vele semmit csinálni.
A kollégám rootolta, de szerintem, nem teljesen jól sikerült, igaz minden program azt mondja rootolt a telefon, de pl a MobileuncleMode program Engineer Mode- ban nem ad menüket mint az enyém, nem lehet így állítani semmit pl a hangerőn, vagy a GPS érzékenységen.Segítségeteket előre is köszönöm
üdv
Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged