Új hozzászólás Aktív témák

• Hugo69

csendes tag

Üdv mindenki!
    Nem találtam jobb topicot a problémámra. Vettem aliexpressen egy 1:1 Hdc galaxy note 3 Mtk6582 4x1,6ghz 2gb ram /32gb rom telefont. Egy napig minden tökéletes volt adatok is stimmeltek leellenőriztem, működött minden (spen, érintés nélküli hxlyeségek stb.). Eltelt egy nap, reggel ismét kezembe vettem a telefont kb fél órát nyomkodtam és minden előzmény nélkül a képernyő egyszerc sak becsíkozódott függőlegesen, hogy éppen csak látni lehetett rajta valamit de azt egyáltalán nem tisztán. Ezután felvettem a kapcsolatot az eladóval, ő azt mondta hogy összeomlott a ROM és elküldte nekem a gyárit hogy sp flash tool-al csináljam meg. Nem is volt nagy probléma hisz csináltam már egy pár ilyet, viszont sp-ben először a downloadot indítottam el (ezt lehet nem kellett volna) be is fejezte a műveletet sikeresen, ezután elindítottam a firmware-upgarde-t ennél ezt írta ki: BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL(4032) ezután a telefon semmire nem reagált, se kép se hang, a számítógéphez is csak nagyon nehezen sikerül csatlakoztatni akkor is ismeretlen eszközként. Próbáltam már kismillió drivert de semmi. Most ott tartok hogy úton van egy új alaplap és kijelző hozzám. Szerintetek meg lehet még menteni a mostanit valahogy? köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák