Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo69
csendes tag
Üdv mindenki!
Nem találtam jobb topicot a problémámra. Vettem aliexpressen egy 1:1 Hdc galaxy note 3 Mtk6582 4x1,6ghz 2gb ram /32gb rom telefont. Egy napig minden tökéletes volt adatok is stimmeltek leellenőriztem, működött minden (spen, érintés nélküli hxlyeségek stb.). Eltelt egy nap, reggel ismét kezembe vettem a telefont kb fél órát nyomkodtam és minden előzmény nélkül a képernyő egyszerc sak becsíkozódott függőlegesen, hogy éppen csak látni lehetett rajta valamit de azt egyáltalán nem tisztán. Ezután felvettem a kapcsolatot az eladóval, ő azt mondta hogy összeomlott a ROM és elküldte nekem a gyárit hogy sp flash tool-al csináljam meg. Nem is volt nagy probléma hisz csináltam már egy pár ilyet, viszont sp-ben először a downloadot indítottam el (ezt lehet nem kellett volna) be is fejezte a műveletet sikeresen, ezután elindítottam a firmware-upgarde-t ennél ezt írta ki: BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL(4032) ezután a telefon semmire nem reagált, se kép se hang, a számítógéphez is csak nagyon nehezen sikerül csatlakoztatni akkor is ismeretlen eszközként. Próbáltam már kismillió drivert de semmi. Most ott tartok hogy úton van egy új alaplap és kijelző hozzám. Szerintetek meg lehet még menteni a mostanit valahogy? köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nem lesz iPhone 19
- Battlefield 6
- Kés topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő