Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
Köszönöm!

Egyébként rosszul írtam, a telefonomban a 6592-es 8 magos proci van, de már álmos voltam

Szóval nekem még gyári állapotban van a telóm, a rootolást kivéve, akkor az MTK droid tools mentés az mentette a gyári recovery-t is? (nem biztos, hogy precízen használom a kifejezéseket, arra gondolok, amit kikapcsolt állapotban a hangerő +gomb és a bekapcsológomb együttes lenyomásával lehet elérni), egyébként abból is csináltam egy backupot.
Amin még aggodalmaskodom, az az ADB driver. Ha kiszedtem mindkét SIM kártyát és az akksit, akkor ha a telefont rádugom a számítógépre, az eszközkezelőben (angol nyelvű Win7 x64-et használok) megjelenik az MTK65xx Preloader eszköz, de csak pár másodpercre, utána jön a windowsos eszközeltávolító hang, és az eszköz eltűnik. Aztán pár másodperc múlva visszajön, és ez így megy a végtelenségig.
Próbáltam drivert telepíteni, sikerült is, de a jelenség ugyanez (csak most már nem sárga felkiáltójeles, hanem a rendes eszközt felismeri).
Nem tudom, hogy ez normális-e, illetve ha ne adj' Isten flashelni kellene, akkor emiatt majd pont nem fog sikerülni? Tudtok erre valami jó tippet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi