- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
vegyszer #128 üzenetére
Ha jól értem, akkor először vissza kell tennem az eredeti ROM-ot, majd onnan kimásolni a system mappából a bootanimációt és a sutanimációt, majd vissza az újROM, és a kimásolt fájlokkal felülírom a az aktuális könyvtár tartalmát?!
Közben sikerült rootolnom újra a telót, és bár lehet nem a hagyományos módon (hang fel+power, hanem a ROM Manager segítségével) belépek a CWM-be, azonban a Restore-ból nem lehet visszaállítani a korábbi mentést, mert valami "MD5 mismatch!"-t ír üzenetül, és visszadob a Backup and Restore menübe. Lehet az a probléma, hogy az új ROM 4.2.2-es, míg a korábbi mentések 4.2.1 voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest