- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ideje is volt már.
Egy gombot? Te se játszottál még COD-dal szerintem, szóval hagyd is abba. Majd ha lesz pár játékóra tapasztalatod benne (100+, az újabb részekkel is), mikor kitapasztalsz mindent, akkor írj ilyeneket. De amíg csak fikázni tudsz, értelmes indok nélkül, addig nem itt a helyed.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mert az nagyon izgalmas, mikor 2.5 percet kocsikázol be a harctérre, hogy egy kempelő szaros leszedjen. Tényleg
Ellentétnek meg mi olyan online multiplayer FPS-t hozzak fel? ArmA talán? Kissé vicces lenne azt hasonlítani.
Csupán azt mondom, attól mert nem tetszik, még nem kell elhordani mindennek, meg agyatlan zombiknak nevezni a vele játszókat. (lásd előbbi betrollkodó válaszokat). Pörgősebb, és kész. Kinek ez, kinek az.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kinek mi a szórakozás, nehogy már úgy ítéld meg, hogy csak az lehet a jó, amit Te szeretsz. A világ nem ilyen, és benne semmi sem. Más emberek, más ízlés.
Én például szeretem a pörgős meccseket, COD-ban nem csalódtam, mert pár ember minden mapon össze tudott hozni egy-egy pörgősebb menetet. BF-ben 2.5 percem azzal ment el, hogy bekocsikázzam a harctérre, majd ott kiszedjen egy fél órája kempelő sniper. Ez szerintem cseppet sem szórakoztató. Megjegyzem, számomra.
Amúgy meg ehhez a MOD-hoz hozzászólva:
Láthatóan gyorsabbak az ellenfelek, az eddigi részek folyamán nem igen voltak gyorsak a zombik, se más. Unalmas, építgesd a barikádot, mégis jó volt eltölteni a köröket. Most csavartak rajta, erre ez megy. Nem tetszik, de attól lehet még, hogy jó lesz. Amíg ki nem jön, és ki nem próbálod, kár elítélni, képek, vagy esetleg videó alapján, mert azzal kitörölheti az ember, közel nem ad vissza annyit. (célzok itt egypár játék ingame trailerjére, hogy milyen csilli-villi volt a grafika, aztán a játékban meg ámuldoztam, hol is van az a beígért szép grafika?
-
törölt tag
Na akkor itt megint gond van mert a CoD soha nem szolt masrol csak mindig mas kontosben volt.
l2d meg nem tudom de a Left 4 Dead az amire gondoltam es pont illik arra amire itt sokan gondoltak csak eppen sikeres es szorakoztato is lett. Barmennyire is nem kell hozza skill vagy vegetelen a loszer ennek ellenere barmennyire is keptelenseg szorakoztato.
Nalam most eleg sok COD elfelejtodott mert BF vonalon voltam de most ujra kiprobalom hatha jo lesz, remelem nem fogok csalodni es szorakoztato lesz szamomra -
SkyS1gn
félisten
És ezen mi a szórakozás?!
Van egy másik videó is erről a módról ahol dumál az egyik fejlesztő és nagy levegőt véve nem tud mit mondani ő maga se róla, de olyanokat kinyög hogy micsoda stratégia kell hozzá és közbe a háttérbe nyomatják a gameplayt amiben az aim húzza az alienekre a célkeresztet meg csak nyomja a tűz gombot egy kifogyhatatlan fegyverből... ez szórakozás?!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Shatter98 #16 üzenetére
Agyatlan vagy Te magad..
A skillnek mi köze ehhez? Egyesek elfelejtik, hogy ez játék, és játszani szórakozásból ül le az ember. Nem csak pro emberek játszanak vele, sőt, elmondom hogy több a sima mezei player, mint a profi. Mert Te BF alatt biztos akkora nagy pro vagy.. khhmm
Amúgy meg mi lenne a jobb, áruld már el.
-
törölt tag
Nem tudom mi ezen a nevetseges ...
nezzetek meg a kutyat harc kozben ha igazan rohogni akartok xD
-
HAL-9000
tag
ez több mint ciki.
-
törölt tag
A gond az, hogy nincs jobb. Ez van. Van CoD, BF es ha valaki el akarja felejteni ezt a 2 total arcade stilust akkor meg csak az Arma 2-3 marad ami meg tul nagy lepcso hirtelen. Kellene ezek koze meg 1 jatek ami igazan elferne.
SWAT vagy valami Rainbow Six johetne mert elferne szvsz -
Oddløg
csendes tag
Hát ez valami szánalmas... A zombis még oké volt poénnak EGYSZER! De ez egyszer sem lesz az.. A következő mi lesz? Autóversenyzős cod ahol az autó tetejéről kell lövöldözni, miközben Cpt. Prince vezet?
Kicsit úgy tűnik, hogy ez a brigád felkel valami 1 hetes piálásból, totál másnapos mindenki, senki sem tudja, hogy hol van és az egyik benyög egy olyat, hogy "Legyen már szörnyes cod, mekkora vicc lenne, olyan szörnyek legyenek benn mint amiket begonbázva láttunk. De igazából mind1 milyen lesz, akármekkora szar lesz úgy is megveszi a sok balfasz mert cod. Na hajrá srácok dolgozzunk. De ne siessük el mert csak 5 fegyver skint meg 10 új pályát kell csinálnunk és van rá 1 hetünk a megjelenésig."
-
ldave
félisten
Én azt hittem, hogy a CoD egy agyatlan lövölde, nem pedig szimulátor, de a kommentelők ahogy látom pont fordítva gondolják.
-
roommate
csendes tag
vér profik azok a szoldzserek... észrevétlenek akarnak maradni ezért lekapcsolják a rádiót az autóban...
nyilván nem tűnne fel senkinek, ha hirtelen elkussolna a zene...
végülis ha az ellenség még ostobább akkor ráfogja arra, hogy biztos lemerült az akksi -
Angel1981
veterán
Kövezzetek meg, de nekem nagyon bejött!
-
SkyS1gn
félisten
Bassza+ ezek a zerglingek a StarCraftból
-
Ryder62
őstag
Oda áll a perem szélére ...
csak nem? ...
de....
-
fugu
tag
Először zombik, most ufo démon pokol szörnyek.... van még lejjebb?
-
Shatter98
tag
ez nem is volt igazi trailer, be volt scriptelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged