- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ideje is volt már.
Egy gombot? Te se játszottál még COD-dal szerintem, szóval hagyd is abba. Majd ha lesz pár játékóra tapasztalatod benne (100+, az újabb részekkel is), mikor kitapasztalsz mindent, akkor írj ilyeneket. De amíg csak fikázni tudsz, értelmes indok nélkül, addig nem itt a helyed.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mert az nagyon izgalmas, mikor 2.5 percet kocsikázol be a harctérre, hogy egy kempelő szaros leszedjen. Tényleg
Ellentétnek meg mi olyan online multiplayer FPS-t hozzak fel? ArmA talán? Kissé vicces lenne azt hasonlítani.
Csupán azt mondom, attól mert nem tetszik, még nem kell elhordani mindennek, meg agyatlan zombiknak nevezni a vele játszókat. (lásd előbbi betrollkodó válaszokat). Pörgősebb, és kész. Kinek ez, kinek az.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kinek mi a szórakozás, nehogy már úgy ítéld meg, hogy csak az lehet a jó, amit Te szeretsz. A világ nem ilyen, és benne semmi sem. Más emberek, más ízlés.
Én például szeretem a pörgős meccseket, COD-ban nem csalódtam, mert pár ember minden mapon össze tudott hozni egy-egy pörgősebb menetet. BF-ben 2.5 percem azzal ment el, hogy bekocsikázzam a harctérre, majd ott kiszedjen egy fél órája kempelő sniper. Ez szerintem cseppet sem szórakoztató. Megjegyzem, számomra.
Amúgy meg ehhez a MOD-hoz hozzászólva:
Láthatóan gyorsabbak az ellenfelek, az eddigi részek folyamán nem igen voltak gyorsak a zombik, se más. Unalmas, építgesd a barikádot, mégis jó volt eltölteni a köröket. Most csavartak rajta, erre ez megy. Nem tetszik, de attól lehet még, hogy jó lesz. Amíg ki nem jön, és ki nem próbálod, kár elítélni, képek, vagy esetleg videó alapján, mert azzal kitörölheti az ember, közel nem ad vissza annyit. (célzok itt egypár játék ingame trailerjére, hogy milyen csilli-villi volt a grafika, aztán a játékban meg ámuldoztam, hol is van az a beígért szép grafika?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Shatter98 #16 üzenetére
Agyatlan vagy Te magad..
A skillnek mi köze ehhez? Egyesek elfelejtik, hogy ez játék, és játszani szórakozásból ül le az ember. Nem csak pro emberek játszanak vele, sőt, elmondom hogy több a sima mezei player, mint a profi. Mert Te BF alatt biztos akkora nagy pro vagy.. khhmm
Amúgy meg mi lenne a jobb, áruld már el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest