Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ed3r_X_

nagyúr

válasz SkyS1gn #24 üzenetére

Kinek mi a szórakozás, nehogy már úgy ítéld meg, hogy csak az lehet a jó, amit Te szeretsz. A világ nem ilyen, és benne semmi sem. Más emberek, más ízlés.

Én például szeretem a pörgős meccseket, COD-ban nem csalódtam, mert pár ember minden mapon össze tudott hozni egy-egy pörgősebb menetet. BF-ben 2.5 percem azzal ment el, hogy bekocsikázzam a harctérre, majd ott kiszedjen egy fél órája kempelő sniper. Ez szerintem cseppet sem szórakoztató. Megjegyzem, számomra. :)

Amúgy meg ehhez a MOD-hoz hozzászólva:

Láthatóan gyorsabbak az ellenfelek, az eddigi részek folyamán nem igen voltak gyorsak a zombik, se más. Unalmas, építgesd a barikádot, mégis jó volt eltölteni a köröket. Most csavartak rajta, erre ez megy. Nem tetszik, de attól lehet még, hogy jó lesz. Amíg ki nem jön, és ki nem próbálod, kár elítélni, képek, vagy esetleg videó alapján, mert azzal kitörölheti az ember, közel nem ad vissza annyit. (célzok itt egypár játék ingame trailerjére, hogy milyen csilli-villi volt a grafika, aztán a játékban meg ámuldoztam, hol is van az a beígért szép grafika?

Új hozzászólás Aktív témák