Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kinek mi a szórakozás, nehogy már úgy ítéld meg, hogy csak az lehet a jó, amit Te szeretsz. A világ nem ilyen, és benne semmi sem. Más emberek, más ízlés.
Én például szeretem a pörgős meccseket, COD-ban nem csalódtam, mert pár ember minden mapon össze tudott hozni egy-egy pörgősebb menetet. BF-ben 2.5 percem azzal ment el, hogy bekocsikázzam a harctérre, majd ott kiszedjen egy fél órája kempelő sniper. Ez szerintem cseppet sem szórakoztató. Megjegyzem, számomra.
Amúgy meg ehhez a MOD-hoz hozzászólva:
Láthatóan gyorsabbak az ellenfelek, az eddigi részek folyamán nem igen voltak gyorsak a zombik, se más. Unalmas, építgesd a barikádot, mégis jó volt eltölteni a köröket. Most csavartak rajta, erre ez megy. Nem tetszik, de attól lehet még, hogy jó lesz. Amíg ki nem jön, és ki nem próbálod, kár elítélni, képek, vagy esetleg videó alapján, mert azzal kitörölheti az ember, közel nem ad vissza annyit. (célzok itt egypár játék ingame trailerjére, hogy milyen csilli-villi volt a grafika, aztán a játékban meg ámuldoztam, hol is van az a beígért szép grafika?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest