Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

válasz KROK640 #8045 üzenetére

Igen, megcsinálta!
    Javasolnám a tiszapalkonyai polgármesteri hivatalnak, hogy a Hősök terét - a Hős terére nevezzék át, mivel egyetlen egy hős lakik csak ott, sőt az egész faluban, így a többes szám akkor is helytelen ha az egy extramegagigaMagenta1 szuperhős!
    Ami engem illet:
    Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa! :(
    Azt mondják, mint Batman-nek, neki is van egy jele, amit az égre kell vetíteni. A jel:
    Ha ezt felvítetem, Szuperhős Maki megjelenik!
    Küldetése pedig nemes: érkezését követően szalonnasütés közben megbeszéljük, hogy a társasházam telkén belül az első szomszédnál - mert ugye fizetni nem akarunk - legallyazza szupererejével a fát. Ez a bemelegítés fázis, de nagyon fontos, mert a Magenta 1 szerelő feltételnek szabta.
    A második fázis: a telekszomszéddal, akivel nem is beszéltem még soha, ő megbarátkozik helyettem, és rábeszéli, hogy írja alá: a telkén átmehet a Telekom légkábel megskalpolva azt. Már nem a szomszédot, hanem csak a telkét.
    Harmadik fázis: Mikor idejön a Telekom szerelő, biztosítja, hogy a szomszéd ne gondolja meg magát, és ne vonja vissza az írásos hozzájárulását! Amennyiben ilyen szándéka lenne, rábeszéléssel visszabeszéli a helyes útra! :D
    Közben a fürdőben megismerkedik a gyönyörű bikinis lányokkal is! :D
    Szuper Maki! :D

Új hozzászólás Aktív témák