Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

válasz KROK640 #5763 üzenetére

Köszi, csak néztem, hogy honnan vágod :D Na már kiszedtem :D Üdv szomszéd :D
    Azóta sem érkezett válasz, de a jó, hogy még az email címemre sem, hogy megkapták a kérdést... Sajnos ez is ilyen: "ebből nem lesz semmi" típusú történet.

#5761makoss:
    "Az a lényeg, hogy nem szabad őket békén hagyni!"
    Nézd, nekem még nem is válaszolnak... Neked legalább írnak egy évszámot ami ezé az évé, vagy a következőé.

Normál esetben én úgy voltam vele, hogy piaci, versenyhelyzetben egy szolgáltató ott jelenik meg - és/ vagy viszonylatban -, ahol van piaci rés, ahol nyereségesen tud üzemelni. Ahol van már egy másik ISP is - ott bizonyítottan egy szolgáltató már látta úgy, hogy megéri kiépíteni a rendszerét -, vagy ha nincs akkor azért, hogy ő legyen az egyedüli. Utóbbi esetben, felmerül, hogy miért ő az első, és miért nem ment még odáig senki, ezt mérlegelni kell... Itt, az utóbbinál jönnek képbe a világtól elzárt, szegény, és kicsi falvak, vagy nagyobb települések szegénynegyedei.

De ez a hely azért érdekes, mert ide nem kell nagy menedzsernek lennie az embernek, hogy lássa, itt van potenciál, ordít róla, hogy van pénz. Miközben olyan kis falvakban is van optika, mint a bihari Bojt...

Most már arra is gondoltam, hogy a piaci verseny helyett, egy jó kis városfelosztási stratégia van a háttérben. Ennél megállapodásról lehetne szó, hogy Telekom nem jön erre a részre, X szolgáltató meg nem megy be e a Telekom részére, csakhogy miért kötnének ilyet? Meg egyébként nincs tudomásom róla, hogy lenne olyan rész a városban, ahol a Telekom jelen van, de a DIGI vagy a Vodafone nincs.

Szóval írhatok én nekik emailt, üzenetet a Telekom alkalmazásban, hívhatom őket telefonon, nem kapok rá választ.

#5764KROK640

"de a felelősökhöz esélyed sincs elérni :( rengeteg sok rétegen át mindenféle frontember a pofádba an nyomva, de az, aki érdemben dönthetne erről, az meg sem hall téged, sőt a létezésedről sem tud."

Hát ez az... itt van valami nagyon érdekes dolog lehet a háttérben, ami nemcsak érdekes, de még titkos is. A Gábor Áron egy bizonyos elágazásáig mentek el, onnan meg félbehagyták az utcát. Az szerintem nem túl gyakori, hogy belekezdenek egy utcába, és azt is csak egy pontig csinálja meg... mert oké, hogy nem fordul be egy újba... ha már hoz egy olyan döntést, hogy a város egy részét ki kell hagyni, akkor valahol meg is kell állni, csak kb az utca közepén, az fura.

Új hozzászólás Aktív témák