Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Nagyon nagy csalódás volt (szerencsére csak Youtube-on néztem meg).
-
Scholes9
nagyúr
Ez mi ez?

-
Memora
senior tag
Minden kritika ellenére rajta marad a beszerzési listámon a játék. Majd ha megvettem a PS4 pro-mat.

-
FoxiestFox
félisten
Belőled még jó tesztelő is lehet, én látom a potenciált. Nem fogalmazol annyira pongyolán, mint legtöbben, persze a fejlődésnek van helye, és remélem igénye is.

A Bound pedig furcsa, a mocap nekem nagyon tetszik, a hangulata is egészen rendben van. Kicsit szomorú, hogy nem tudtak belőle valódi játékot csinálni.
-
c p
tag
Számomra üde színfoltnak tűnik a játék. Miként az írás is.
Jó párhuzamban állnak azok az ellentmondások, amik a tárgy és a megvalósítás között feszülnek.
Hiszen bár az írás alanya - a játék - nem túlzottan érdekes, mégis a megvalósítás - az írás maga - élvezetes.
Erre rímel az, ahogyan a játék alanya - a játék története - szintén érdektelennek, sablonosnak tűnik, a megvalósítás - a mozgások, a fizika - mégis felkelti az ember érdeklődését... még ha várhatóan rövidebb időre is.Ettől függetlenül némi szimbolizmust becsempészni - akár egy PS-játékba, akár egy gamepod-os írásba - nagyon szép és üdvözlendő teljesítmény. Még akkor is, ha...

(van egy elírás a 2. oldal közepetáján: "[...]ez keveket fog érdekelni[...]")
-
davidsone
addikt
Játéknak nem túl jó. Ez már a kontra

-
Tigerclaw
nagyúr
A mozgás animáció hihetetlen, de nekem nem jön be ez az elvont megvalósítás...a színvilágról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest