Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Nagyon nagy csalódás volt (szerencsére csak Youtube-on néztem meg).
-
Scholes9
nagyúr
Ez mi ez?

-
Memora
senior tag
Minden kritika ellenére rajta marad a beszerzési listámon a játék. Majd ha megvettem a PS4 pro-mat.

-
Belőled még jó tesztelő is lehet, én látom a potenciált. Nem fogalmazol annyira pongyolán, mint legtöbben, persze a fejlődésnek van helye, és remélem igénye is.

A Bound pedig furcsa, a mocap nekem nagyon tetszik, a hangulata is egészen rendben van. Kicsit szomorú, hogy nem tudtak belőle valódi játékot csinálni.
-
c p
tag
Számomra üde színfoltnak tűnik a játék. Miként az írás is.
Jó párhuzamban állnak azok az ellentmondások, amik a tárgy és a megvalósítás között feszülnek.
Hiszen bár az írás alanya - a játék - nem túlzottan érdekes, mégis a megvalósítás - az írás maga - élvezetes.
Erre rímel az, ahogyan a játék alanya - a játék története - szintén érdektelennek, sablonosnak tűnik, a megvalósítás - a mozgások, a fizika - mégis felkelti az ember érdeklődését... még ha várhatóan rövidebb időre is.Ettől függetlenül némi szimbolizmust becsempészni - akár egy PS-játékba, akár egy gamepod-os írásba - nagyon szép és üdvözlendő teljesítmény. Még akkor is, ha...

(van egy elírás a 2. oldal közepetáján: "[...]ez keveket fog érdekelni[...]")
-
davidsone
addikt
Játéknak nem túl jó. Ez már a kontra

-
Tigerclaw
nagyúr
A mozgás animáció hihetetlen, de nekem nem jön be ez az elvont megvalósítás...a színvilágról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 DualSense
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest