Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
julius666 #47 üzenetére
Nekem nincs bajom, de Te már a harmadik vagy aki gondolkodás nélkül képes azonnal hülyének tekinteni a másikat. További hasonló hozzászólások elkerülése végett egy kicsit összefoglalnék pár a cikkben szereplő és hozzá kapcsolható dolgot. Ha ezek után sem állna össze nálatok a kép attól még nem vagyok hülye. Viszont tovább nem ragoznám a témát.
- Google videomegosztóra felkerült az ominózus videó.
- Két hónap után jelezték a Googlenak, hogy szedje le. Amint tudták törölték.
- A video miatt a srácokat kirúgták, közmunkára ítélték. A Googlesokra meg felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki, mert nem törölték azonnal a videót.Felháborodás oka: Az európai törvények. Sokak szerint jobb lett volna, ha a Googlesokra nem szabnak ki büntetést.
Kérdés: Hogy kerülhették volna el a Googlesok, hogy ne kapjanak büntetést?
Válasz: Cenzúrázzák a videókat és azonnal törlik az ominózus videót.Kérdés: Mi lett volna ha azonnal törli a Google a videót?
Válasz: Megtalálható az általatok is olvasott #40-es hozzászólásban.Valamint tudom ajánlani nektek is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest