- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Ezt a "vakítás" és "butítás" dolgot hagyjuk már úgy általában ha Apple-ről van szó! Annyira nem professzionális, elvileg szakmai lap fórumán vagyunk. Mondhatnám, hogy "innen nézve" pedig az tűnik vakításnak, hogy mindenki a papíron feltüntetett tulajdonságokra izgul miközben az adott termék megvalósítása és használhatósága sok esetben pocsék. Én például ezt tartom hihetetlennek és csodálkozom, hogy az emberek észre sem veszik és kajálják be ezerrel. Édesanyámon kívül az összes Apple felhasználó ismerősöm üzleti, egyetemi, kutatási vagy kreatív célra vette a gépét. Ha itt ezt hívják vakulásnak és fanboy-ságnak akkor nem szólok semmit és természetesen én is fanboy vagyok, csak akkor itt sokan nem tudnak angolul.
Bejelentéskor szerepelt már a 3G verzió, mindenki tisztában volt vele. Ugyanannyiba kerüljön a 3G mint a sima? Az árazással kapcsolatban inkább azt kéne firtatni, hogy Magyarországnak mi köze van egy libanoni vagy törökországi holdinghoz? Mert az itthoni forgalmazás elég elborult csatornákon megy. Ide jön az átalakítók ára is.
Nem a "fene nagy egyediségük" miatt került bajba a cég hanem sorozatos rossz gazdasági döntések miatt. Többek között a klón licenszek engedélyezése miatt és azért mert a Pepsi CEO-ja vezette a céget. (Aki a az angol license szót magyarosította licenc-re azt felrúgnám műholdnak és nem vagyok hajlandó leírni) Akkor az oktatási és kreatív szektorban volt a legerősebb bázisa az Apple-nek.
A hsz végén amiket nehezményezel elég furcsa nekem. A "no multitasking" megint "papírfícsör"... Egyetértek, hogy kell. Csak éppen eddig sem volt megvalósítva. Egyrészt egyes funkcióknál most is van. Másrészt nagyon gyorsan lehet váltani a programok között. Rengeteg úgy éled fel ahogy otthagytad, azonnal. Ugye nem abban a puszta tényben merül ki a multitasking, hogy egyszerre el lehet indítani több programot? Évekig használtam Winmo-t és abban aztán volt minden csak sörnyitó nem. Multitasking is volt papíron. Igaz azonnal lefagyott a navi ha hívtak, elfogyott a memória és minden akadt, segédprogramok nélkül használhatatlan az egész. Megjegyzem jogtiszta programokkal. Na olyankor vágná földhöz az ember a 160 000 ft-os geektoy-t ami csak éles helyzetben szar és egy-két év után eladhatatlan mert nincs támogatás. A 3G-hez mindig letöltöm az aktuális verziót és kész. A file rendszer nagyon hiányzik, de nem érdekel a jailbreak 3G-nél. Az pedig külön tetszik, hogy van egy olyan gyártó aki európai ízlés szerint gyárt készülékeket és nem a sokadik ázsiai design és anyagminőség köszön vissza.
-
M@trixfan
addikt
Dyra és tildy:
Végre földön járó kommentek a szokásos PH-s Apple "széleslátás" mellett. Komolyan mondom szellemi felüdülés
Ha olcsóbb kint akkor érdekes lenne egy fapados londoni kirándulás, még nem jártam Angliában. Mondjuk most úgy állok, hogy az 1.0-át átugrom mert nekem hiányzik az előlapi kamera és milyen már, hogy az új iPhone-ban meg lesz?
Rengeteg mindenre jó lenne, ha nem kéne másra összpontosítanom akkor már vettem volna. Persze mind kényelmi dolog, de azokban mérföldeket ver bármilyen netbook-ra. A netbook-ot a jelenlegi formájában nem szeretem, valamilyen szinten az az igazi bújtatott lehúzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Revolut
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest